Categories: Ştiri sănătate

Celebră cântăreață înșelată de iubit cu verișoara ei. Ambele au rămas însărcinate în același timp

Muzica populară este zgudită de o poveste tulburătoare. O cunoscută cântăreață de muzică populară a fost înșelată de iubitul ei chiar cu verișoara ei. Povestea devine cu adevărat traumatizantă când ambele au rămas însărcinate în același timp.

Infidelitatea a transformat-o pe artista de muzică populară într-o răzbunătoare.

Liliana Mitran înșelată chiar cu verișoara ei

Liliana Mitran a trăit o frumoasă poveste de dragoste în prima tinerețe, însă povestea s-a transformat într-un coșmar când partenerul ei a ales să o înșele chiar cu verișoara ei.

Artista în vârstă de 43 de ani a fost înșelată chiar cu verișoara ei, în timp ce era însărcinată. Ba mai mult decât atât a aflat că și aceasta era gravidă, astfel că a trebuit să facă ordine și să-l facă pe bărbat să regrete deciziile făcute.

„Aveam o verisoara cu care am crescut impreuna, am stat in aceeasi banca și apoi s-au apropiat. (…) I-am cantat si la nunta. După nuntă a venit la mine. Eram gravida in cinci luni si am pierdut sarcina. Si ea era gravida. El venea dupa mine, ea era acasa la el. Apoi eu am ramas iar gravida si am stat o luna in spitală pentru a putea să-l aduc pe lume. Nu am vrut să-l recunoasca el. Nu am vrut sa fie trecut ca si tata pentru copilul meu”, a spus Liliana Mitran la Acces Direct.

Liliana Mitran a explicat că în timp ce se pregătea de o cântare, tatăl iubitului ei a venit la ea și i-a spus adevărul despre infidelitatea la care era părtașă.

Artista a renunțat la relația cu iubitul ei și de asemenea a pierdut și sarcina, însă povestea nu s-a oprit aici.

Din răzbunare, Liliana Mitran le-a cântat la nuntă, iar fostul ei iubit se tot întorcea la ea, astfel că a rămas din nou însărcinată, bărbatul jucând la două capete. Într-un final, după ce a născut, l-a dat uitării de tot și și-a văzut de viața ei.

„Păi a fost simplu. Eram și eu și ea însărcinată și tatăl lui. Tatăl lui a zis că el trebuie să aleagă. M-am dus la el, la ea și aia a fost. Am ales eu să ne despărțim. (…) Le-am și cântat la nuntă. Nunta era undeva la țară, am plecat eu mai devreme și el a plecat de la nunta lui și a venit după mine, apoi mai pleca pe acasă la ea și tot așa.(…) Am rămas însărcinată după, tot cu el și am zis că o să fie copilul meu orice ar fi. (…)”, a mai spus la Acces Direct Liliana Mitran.

Recent Posts

Horoscop 13 mai cu Pavel Globa. Vești grozave pentru o zodie. Se vor debloca situațiile financiare și vor reuși să ducă la bun sfârșit proiectele

Horoscop zilnic pentru luni, 13 mai 2024, realizatde Pavel Globa. Startul de săptămână le aduce…

30 de minute ago

HOROSCOP. Top 4 zodii care au NOROC din naștere

Astrologia oferă perspective interesante asupra personalității și destinului nostru, modelând modul în care ne vedem…

10 ore ago

Planta miraculoasă de lângă casă. Ce boli tratează Mâna Maicii Domnului

Mâna Maicii Domnului sau Caprifoiul, cum i se mai spune, este o plantă puternic îmiresmată…

11 ore ago

Cu cât vor creşte, din nou, pensiile de la 1 ianuarie 2025. Cât va fi rata inflaţiei?

Odată cu intrarea în vigoare a Legii Pensiilor din 2024, pensionarii se așteaptă la cel…

11 ore ago

Mesaj emoţionant pentru Florin Piersic: „Este nemuritor!”

Actorul Florin Zamfirescu i-a transmis colegului său de breaslă, Florin Piersic, un mesaj emoţionant de…

12 ore ago

Citeste si: