Celebră cântăreață înșelată de iubit cu verișoara ei. Ambele au rămas însărcinate în același timp

Muzica populară este zgudită de o poveste tulburătoare. O cunoscută cântăreață de muzică populară a fost înșelată de iubitul ei chiar cu verișoara ei. Povestea devine cu adevărat traumatizantă când ambele au rămas însărcinate în același timp.

Infidelitatea a transformat-o pe artista de muzică populară într-o răzbunătoare.

Liliana Mitran înșelată chiar cu verișoara ei

Liliana Mitran a trăit o frumoasă poveste de dragoste în prima tinerețe, însă povestea s-a transformat într-un coșmar când partenerul ei a ales să o înșele chiar cu verișoara ei.

Te-ar mai interesa: Atenție! La fiecare jumătate de oră un român face ...

Artista în vârstă de 43 de ani a fost înșelată chiar cu verișoara ei, în timp ce era însărcinată. Ba mai mult decât atât a aflat că și aceasta era gravidă, astfel că a trebuit să facă ordine și să-l facă pe bărbat să regrete deciziile făcute.

„Aveam o verisoara cu care am crescut impreuna, am stat in aceeasi banca și apoi s-au apropiat. (…) I-am cantat si la nunta. După nuntă a venit la mine. Eram gravida in cinci luni si am pierdut sarcina. Si ea era gravida. El venea dupa mine, ea era acasa la el. Apoi eu am ramas iar gravida si am stat o luna in spitală pentru a putea să-l aduc pe lume. Nu am vrut să-l recunoasca el. Nu am vrut sa fie trecut ca si tata pentru copilul meu”, a spus Liliana Mitran la Acces Direct.

Te-ar mai interesa: Băutura aurie care scade glicemia! Este indicată a...

Liliana Mitran a explicat că în timp ce se pregătea de o cântare, tatăl iubitului ei a venit la ea și i-a spus adevărul despre infidelitatea la care era părtașă.

Artista a renunțat la relația cu iubitul ei și de asemenea a pierdut și sarcina, însă povestea nu s-a oprit aici.

Din răzbunare, Liliana Mitran le-a cântat la nuntă, iar fostul ei iubit se tot întorcea la ea, astfel că a rămas din nou însărcinată, bărbatul jucând la două capete. Într-un final, după ce a născut, l-a dat uitării de tot și și-a văzut de viața ei.

Te-ar mai interesa: CAISELE, pline de vitamine și minerale. Iată ce bo...

„Păi a fost simplu. Eram și eu și ea însărcinată și tatăl lui. Tatăl lui a zis că el trebuie să aleagă. M-am dus la el, la ea și aia a fost. Am ales eu să ne despărțim. (…) Le-am și cântat la nuntă. Nunta era undeva la țară, am plecat eu mai devreme și el a plecat de la nunta lui și a venit după mine, apoi mai pleca pe acasă la ea și tot așa.(…) Am rămas însărcinată după, tot cu el și am zis că o să fie copilul meu orice ar fi. (…)”, a mai spus la Acces Direct Liliana Mitran.

Te-ar mai interesa: Medic: aceasta este cea mai întâlnită tulburare ca...