Sari la conținut

Celebrul designer Cătălin Botezatu infectat cu coronavirus! Cum a comentat Monica Pop tratamentul pe care acesta l-a luat?

cătălin botezatu

Celebrul designer Cătălin Botezatu a fost infectat cu coronavirus, fiind una din persoanele aflate în categoria de risc, datorită multiplelor operații de cancer la care a fost supus de-a lungul timpului.  Acesta a povestit și despre experiența prin care a trecut atunci când s-a infectat cu covid-19.

„Da, am avut COVID. Mi-a fost foarte frică pentru că nu știam cum reacționează organismul fiind una dintre persoanele cu risc, dar am avut o formă ușoară.”

Cătălin Botezatu: Nu am avut miros, așa mi-am dat seama

Nu am avut miros, așa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros”, a povestit creatorul de modă Cătălin Botezatu, potrivit libertatea.ro.

Apoi am fost la Istanbul, mi-am făcut toate testele de plămâni. (…) Când treci prin cinci operații de la un cancer nu e prea ușor. Sunt extrem de optimist. Am mai făcut încă o operație pentru că doctorii s-au speriat crezând că s-a mai întâmplat ceva.

Botezatu: Am fost la Istanbul, mi-am făcut toate testele de plămâni

„Nu s-a întâmplat, din fericire a fost o operație simplă, reușită. Da, sunt mândru că m-am vindecat de cancer și mă laud, datorită mie foarte mulți oameni au ajuns la aceste clinici din Turcia. Și dacă în România li s-au dat verdicte fatale, mergând acolo, pe urmele mele, acești oameni trăiesc, s-au operat, au scăpat cu viață”, a mai declarat creatorul de modă.

Monica Pop: „S-a tratat acasă şi foarte bine a făcut, având în vedere că a avut o formă uşoară”

Monica Pop a lăudat în cadrul unei emisiuni  modalitatea de a se trata acasă pe care a abordat-o Cătălin Botezatu.

Creatorul de modă a fost infectat cu COVID-19 şi din fericire s-a vindecat, deşi a avut mai multe probleme de sănătate de-a lungul timpului.

„E un lucru deosebit ce s-a întâmplat aici, pentru că dânsul oricum, nu avea cum să nu aibă imunitatea scăzută, din moment ce făcea tratament polichimioterapic şi cu toate astea a făcut o formă uşoară şi asta spune foarte mult.

Mă bucur foarte mult că aţi pomenit lucrul acesta şi bravo celor care au spus prima dată, pentru că este într-un fel o încurajare. Ne-am săturat să auzim numai de nenorociri, de morţi, de drame, de pacienţi care sunt foarte mulţi, că în Terapia Intensivă nu mai sunt locuri. Spre încurajare, absolut nimic.

Oamenii nu au o susţinere psihică, oamenii sunt căzuţi moral, unii care nu au nicio boală şi nu au niciun fel de problemă. S-a tratat acasă şi foarte bine a făcut, având în vedere că a avut o formă uşoară.

Iată că şi oamenii care au boli severe se pot vindeca acasă şi să facă o formă care nu este foarte gravă (…) Nu se poate ca oamenii să fie descurajaţi în halul ăsta.

Este o infuzie de rău peste tot şi nu e normal”, a spus Monica Pop, sâmbătă, în exclusivitate în cadrul emisiunii ”Subiectiv”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel