sâmbătă, aprilie 1, 2023

Potrivit un celubru doctor rus, cancerul și celulele canceroase pot fi ținute la distanță cu ajutorul unei rețete ce are la bază bicarbonatul de sodiu și mierea.

Chiar daca este definit de un singur cuvant, cancerul nu este o singura boala. El reprezinta o varietate de sute de boli, cu tipare diferite de comportament si de viata, de aceea este o afectiune dificil de inteles.

Spre deosebire de atacul de cord, boala care loveste fulgerator, cancerul evolueaza lent, asemeni termitelor: ele incep prin a face o gaura in fundatia casei, pe care, in cele din urma, ajung sa o darame.

Te-ar mai interesa: Nu o să mai tușești deloc! Pisează o banană și mai...

Cum apare cancerul?

Cancerul are legatura cu mutatiile subtile din genele corpului uman, care sunt ocupate cu reproducerea celulelor necesare pentru activitatile zilnice. Acest proces poate avea scapari, pierzand cate o bucata de gena.

Dintr-o data, ceva din celula care functioneaza normal creeaza o mutatie genetica pe care sistemul imunitar nu o recunoaste si nu stie cum sa reactioneze la aparitia ei.

Acest proces de mutatie apare tot timpul: in fiecare zi, in corpul uman au loc aproximativ 70 de milioane de multiplicari, in timpul carora exista riscul ca anumite duplicate sa aiba erori tipografice in codul ADN format din patru litere: A, G, C, T.

Te-ar mai interesa: Vești bune pentru credincioșii din întreaga lume! ...

Astfel, celula cu eroare nu recunoaste codul si nu stie ce are de facut. Ea poate fi anihilata de sistemul imunitar sau, dimpotriva, poate prolifera intr-o celula canceroasa.

Mutatiile genetice pot aparea insa si cand ADN-ul unei celule este distrus de un agent agresiv precum radicalii liberi sau razele UV. In ambele cazuri, aceste mutatii, daca nu ucid celula sau daca nu sunt reparate, sunt transmise mai departe atunci cand se divide o noua celula.

Te-ar mai interesa: Bacteria periculoasă care face ravagii în rândul c...

Unele forme de cancer sunt cauzate de virusuri, precum HIV, fiind contagios prin cai specifice. La fel, pot fi transmise microorganisme ce pot cauza cancer, asa cum se intampla in cazul cancerului de col uterin, de ficat, ca si pentru limfoame (proliferare canceroasa care se formeaza la nivelul tesutului limfoid, in ganglionii limfatici).

Care este remediul naturist recomandat de doctorul rus?

Veţi avea nevoie de:

  • bicarbonat de sodiu
  • miere de albine sau sirop de arţar

Mod de preparare:

Puneţi într­un vas bicarbonat de sodiu şi miere (sau sirop de arțar) în proporţie de 1:3. Amestecaţi bine până masa devine omogenă. Puneți la foc mic și țineți timp de aproximativ 10 minute.

Te-ar mai interesa: Plante cu efect de antibiotic eficiente în cazul i...

Mod de administrare:

Consumaţi zilnic 3 linguriţe de amestec timp de o lună. În perioada de tratament evitaţi orice fel de carne, zahăr şi făină albă.

Cum acționează acest remediu asupra celulelor canceroase?

Atunci cand celulele canceroase „flamande” se reped asupra zaharului (aceste celule consuma de pana la 15 ori mai multa glucoza decat celulele normale), pica de fapt intr-o capcana letala, deoarece odata cu zaharul absorb si bicarbonatul. Practic, in acest caz mierea sau siropul de arțar actioneaza precum un „cal troian”.

Te-ar mai interesa: Fostă Miss România, mutilată de un medic detist fa...

Alcalinitatea mare a bicarbonatului de sodiu fie distruge, fie inactiveaza celulele canceroase, in cazul din urma celulele bolnave redevenind celule normale, indiferent ca sunt functionale sau nu, afirma doctorul rus. Dar, de cele mai multe ori, modificarea brusca de pH din nucleul celulelor de cancer determina dezintegrarea acestora prin admisia unei cantitati mari de oxigen.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private