duminică, august 14, 2022

De câțiva ani, cântăreața din Quebec a fost lăsată în voia ei, deși nu și-a trăit niciodată viața de star fără soțul ei.

Cu toate acestea, fanii Celine Dion se întreabă de sănătatea ei de ceva vreme. Într-adevăr, înfățișarea ei s-a schimbat foarte mult și apare foarte des din ce în ce mai slabă.

La fiecare apariție, dezbaterea este reînviată pe rețelele de socializare, cântăreața este bolnavă?

Te-ar mai interesa: Florin Salam, reacție acidă în miez de noapte: Lăs...

Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor, vedeta a făcut dezvăluiri pe contul ei de Instagram.

Céline Dion suferă de o boală incurabilă

Pentru a vedea slăbiciunea ei semnificativă, care continuă să crească de-a lungul lunilor, toți admiratorii lui Céline Dion au început să aibă îndoieli cu privire la starea ei de sănătate. Cântăreața se poate juca cu haine și accesorii extravagante pentru a încerca să își ducă fanii în eroare, însă scăderea în greutate din ce în ce mai vizibilă ascunde aspecte grave.

În timp ce mass-media și revistele de celebrități au reușit să țină departe orice zvon de boala cântăreței, anularea a numeroase concerte au dat din nou de gândit.

Te-ar mai interesa: Pietre care alungă energia negativă: „Regene...

La acea vreme, reprezentanții din Quebecer au vorbit despre o problemă a gâtului și, mai ales, despre o tulburare a urechii medii, care a dus la auzul neregulilor și la incapacitatea de a cânta corect. Pentru a face față acestei boli, Céline Dion s-a oprit, așadar din a ne încânta,ridicându-se posibilitatea unei întoarceri pe scenă sau nu.

De atunci, lucrurile păreau să se fi îmbunătățit, dar aspectul vedetei nu s-a schimbat. Dimpotrivă, ea părea să fie din ce în ce mai slabă, suficientă pentru a-și îngrijora admiratorii.

Te-ar mai interesa: Boala tăcută de care nici nu îți dai seama că poți...

Cu câteva zile în urmă, pe contul ei de Instagram, aceasta din urmă a decis deci să dezvăluie adevărul și le-a mărturisit abonaților că suferă de o degenerescență maculară foarte invalidantă. În câteva cuvinte, ea explică faptul că este o boală a retinei, care poate apărea în jurul vârstei de cincizeci de ani și care afectează considerabil vederea pacientului. În cazul ei, chiar dacă pierderea vederii este treptată, daunele sunt ireversibile, iar tratamentele nu pot decât să încetinească progresia tulburării.

Te-ar mai interesa: Exercițiu simplu. Profesorul Vlad Ciurea: „D...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private