duminică, noiembrie 29, 2020
Elena Oceanu

Moringa este o plantă care crește în Asia de Sud și este o plantă folosită în medicina traditională. Este o plantă puternic bioactivă, care conține antioxidanți. Cercetătorii au confirmat beneficiile pentru sănătate ale acestei plante, printre care se numără și proprietățile anticancer, proprietățile de întinerire facială și organismului și scăderea tensiunii arteriale. 

Moringa este o sursă bogată de minerale și vitamine. Frunzele au mai multe elemente nutritive decât păstăile acestei plante și furnizează 15% din doza zilnică recomandată de vitamina C, 19% din doza zilnică de vitamina B6, 9% din vitamina A, 11% din vitamina B2 (riboflavina), 8% din magneziu, 11% din fier, și 2 g de proteine. Frunzele sunt disponibile sub formă de suplimente alimentare.

Ar trebui să consumi frunze de maringa din următoarele motive:

Oase mai puternicePlanta vă va ajuta să vă îmbunătățiți densitatea osoasă, deoarece este bogată în calciu și fier, care duc la întărirea oaselor. Este recomandată pentru copii. Aceasta va stimula, de asemenea, rezistența fizică.

Proprietăți anticancer– Fructul este bogat în antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi și pentru a preveni apariția cancerului. Conține acid și quercetină, antioxidanți puternici care acționează prin respingerea activității radicalilor liberi din organism. Continuarea pe elli.ro. 

Parteneri