Sari la conținut

Cercetătorii spun că au descoperit Armaghedonul. Se spune că AICI se va desfășura bătălia finală din Apocalipsa

armagedon
sursa foto: arhiva doctorul zilei
apocalipsa

Cercetătorii din Israel au confirmat apariția unei descoperiri incredibile. Oamenii de știință de la Compania Națională de Infrastructură Netivei din Israel cred că au găsit „câmpul Armaghedonului” despre care se vorbește în Biblie. Experții cred că este locul unde se va desfășura bătălia finală din Apocalipsa.

Descoperirea a fost făcută de Autoritatea Israeliană pentru Antichități (IAA), care a confirmat că au găsit și alte obiecte din viața de zi cu zi, precum și însemne ale armatei imperiale.

Rămășițele au fost descoperite din întâmplare, după ce biroul de infrastructură a căutat să efectueze lucrări pe un drum din apropiere. În timpul săpăturilor, au fost găsite urme ale civilizației romane de acum cel puțin 1800 de ani.

Locul unde va avea loc bătălia de la sfârșitul lumii: ce au găsit

Cercetătorii spun că au descoperit Armaghedonul. Experții cred că în situl arheologic s-ar fi aflat Legiunea a Șasea Blindată, o armată de 5.000 de oameni, în imediata apropiere a sitului arheologic Tel Megiddo, care este descris ca fiind una dintre cele mai vechi așezări umane, datând din anul 7.000 î.Hr.

Cercetările istorice arată că în acea tabără existau două drumuri care traversau tabere militare care, la rândul lor, se uneau în teritoriul Israelului aflat sub comanda romană. Potrivit Bibliei, Tel Megiddo era locul unde „demonii îi vor aduna pe cei mai importanți regi ai lumii și vor duce o bătălie finală, înainte ca mânia lui Dumnezeu să prevaleze”.

Se spune că AICI se va desfășura bătălia finală din Apocalipsa. Această zonă este definită în ebraică drept Har Megiddo, care se traduce prin Muntele Megiddo, care în greacă a fost tradus prin Harmagedon. Odată cu trecerea timpului și a traducerilor, a ajuns să se numească Armaghedon, așa cum apare în Biblie.

Pe același teritoriu se afla cea mai mare așezare militară romană. Se estimează că a durat peste 150 de ani, din 117-120 d.Hr. până în 300 d.Hr.

Prisăcaru Theona

Mi-am descoperit pasiunea pentru jurnalism in urma cu mai mulți ani si pot spune ca profesia nu este deloc usoara, ci extrem de solicitanta, plina de dinamism, care aduce noi provocari in fiecare zi. Totodata, implica si o doza mare de responsabilitate. Va multumesc atat pentru aprecierile voastre, cat si pentru criticile constructive!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel