Sari la conținut

Chakre blocate, magnet pentru boli. Un medic spune ce trebuie să facem pentru a stopa acest dezechilibru

boala
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Semne de avertizare despre moarte

Chakrele blocate duc la boli. Un medic spune de unde vin și ce trebuie să facem pentru a stopa acest dezechilibru

Chakrele blocate sau dezechilibrate pot duce la apariția unor boli.. Sistemul chakrelor se bazează pe ideea că există șapte centri energetici principali în corpul uman, iar fiecare chakră este asociată cu o anumită glandă sau organ și este responsabilă de anumite aspecte ale stării noastre emoționale, fizice și spirituale.

Fiecare chakră este asociată cu o anumită glandă sau organ

Dacă o chakră este blocată sau dezechilibrată, energia nu poate circula liber prin corp și acest lucru poate duce la diverse probleme de sănătate. De exemplu, blocarea chakrei rădăcină (Muladhara) poate cauza anxietate, probleme de somn sau o senzație de frică și nesiguranță. Blocarea chakrei inimii (Anahata) poate determina dificultăți în a iubi și a fi empatic, precum și probleme cardiovasculare.

 

Orice Chakra blocată va avea probleme asupra unei regiuni a corpului

„Suntem ceea ce gândim, ceea ce simțim pentru că noi suntem energie. Primim energie de la soare, de la pământ și facem schimb de energie cu natura și cu cei din jurul nostru. Energia are o vibrație care este influențată de emoții și sentimente.

Omul este un întreg care conține corp fizic, psihic, emoțional și spiritual.

Pentru a vindeca corpul fizic trebuie să vindeci corpul emoțional. Emoția care a generat o boală.

 Bolile autoimune sunt legate de lipsa de comunicare. Orice Chakra blocată va avea probleme asupra unei regiuni a corpului.

La nivelul gâtului se află chakra comunicării. Bolile autoimune sunt legate de o lipsă de externalizare a emoțiilor. La nivelul plexului avem chakra plexului solar care reprezintă puterea noastră interioară, soarele nostru interior.

Orice afectare de teamă atacă organele, în special stomacul și atunci apare gastrita.

Persoanele perfecționiste sunt persoane stresate care au frecvent dureri de cap, migrene sau cefalee”.

Chackra inimii este situată la nivelul pieptului

„Durerile apar și din cauza faptului că am preluat foarte mult din problemele cotidiene sau problemele altora. Ducem greutatea pe umerii noștri.

Inima suferă de neiertare față de noi sau cei din jur. Chackra inimii este situată la nivelul pieptului și influențează relația noastră cu cei din jur.

Dezechilibrele la acest nivel sunt de cele mai multe ori din cauza neîmplinirii în cuplu”, a spus medicul Ruxandra Constantina, la Antena 3 CNN.

Pentru a restabili echilibrul chakrelor și a evita apariția bolilor, este important să îți acorzi atenție atât fizicului, cât și emoțiilor și spiritului. Practici precum meditația, yoga, terapia prin cristale, reiki sau alte tehnici de vindecare energetică pot fi folosite pentru a curăța și debloca chakrele.

Este important să menționăm că tratamentul sau vindecarea chakrelor nu înlocuiește îngrijirea medicală obișnuită și diagnosticul medicilor. Aceste practici pot fi utilizate ca metode complementare pentru a îmbunătăți bunăstarea generală și pentru a promova sănătatea și echilibrul.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel