sâmbătă, iunie 25, 2022

În rețeaua Eureko, cea mai ieftină asigurare medicală pornește de la 23 de euro pe lună și acoperă șapte consultații anuale, plus toate procedurile medicale, interpretarea analizelor, intervenții și spitalizare. Oferta include și transport medical de urgență de trei ori pe an și acces permanent la Centrul de Coordonare Eureko. Cea mai scumpă poliță ajunge la 400 de euro și acoperă mai multe servicii: un număr nelimitat de consultații, toate procedurile medicale și examenele de diagnostic, cinci vizite la domiciliu, două vizite de tip „second opinion”, toate costurile intervențiilor chirurgicale în țară și 70% din costurile unei intervenții în străinătate, precum și discounturi la servicii stomatologice.
Tratament în jurul lumii
Primele de asigurare de la Signali Duna pornesc de la aproximativ 60 de lei pe lună și ajung la 250-300 de lei. Cea mai accesibilă asigurare  se adresează în special tinerilor și oferă acces la investigații paraclinice, analize de laborator, consultații de specialitate, tratamente și proceduri spitalicești pentru șase specialități: medicină generală, ORL, medicină internă, ginecologie, oftalmologie și pediatrie. Asigurarea mai scumpă include și naștere la privat, servicii de endocrinologie, alergologie, neurologie, psihologie, urologie, ortopedie și reumatologie.

Te-ar mai interesa: Căderea părului: Oamenii de știință au găsit o leg...

Cu 100 de euro pe lună sunteți acoperit în caz de boli grave și chiar cancer. Asigurarea
vă plătește tratament complet
în marile spitale ale lumii

Cine vrea să ocolească sistemul medical românesc, fie și pe cel privat, poate alege o poliță cu acoperire internațională. Grupul Bupa International, lider în asigurările private din Marea Britanie, prin brokerul MediHelp, oferă cea mai completă asigurare internațională cu acoperire în orice țară, cu excepția SUA (există și o astfel opțiune, în schimbul unei taxe suplimentare). „Sistemul asigurărilor private este subdezvoltat în România și mulți cetățeni nu știu sau nu înțeleg beneficiile pe care le-ar putea avea. Prin utilizarea facilitățior fiscale și reglementărilor europene, statul român ar putea încuraja dezvoltarea companiilor private care ar contribui prin impozitele plătite la finanțarea bugetului de stat”, spune Zahal Levy, Președintele MediHelp International.  Pentru asigurarea de bază- Worldwide Medical Insurance – o persoană de 30 de ani plătește în jur de 90 de euro lunar (1.000 de euro pe an).
A făcut gratuit operații de zeci de mii euro
Deși pare costisitoare, această asigurare oferă însă servicii complete, de la spitalizare de zi sau de durată, tratament la terapie intensivă, până la transplant, tratament și intervenții pentru cancer, evacuare aeriană de urgență, în limita a 1,8 milioane de euro.

Te-ar mai interesa: Povestea femeii care s-a căsătorit cu o păpușă de ...

60
de milioane de euro reprezintă
piața abonamentelor medicale,
în timp ce piața asigurărilor
private este estimată
la 10 milioane de euro

 

Asigurarea de bază poate fi completată cu alte opțiuni, ce acoperă și costul medicamentelor, dispozitivelor (scaune cu rotile, cârje etc.) La copii, prețurile sunt la jumătate – 500 de euro anual. „Am avut norocul să nu am nevoie de Bupa până acum, dar am un prieten care s-a operat pe ortopedie de trei ori cu asigurarea lor. Era vorba de zeci de mii de euro, iar decontările au mers fără probleme. Durează aproape șase luni, dar totul este ok”, spune Mihai, posesorul unei asigurări internaționale.

Te-ar mai interesa: Arsuri la stomac în timpul sarcinii? 6 alimente mi...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private