Sari la conținut

„Chirurgia nu vindecă cancerul”. Se poate supraviețui fără chimioterapie

„Chirurgia nu vindecă cancerul, mai ales etapa 3”. Un bărbat, aflat în stagiul 3 a cancerului de colon, a refuza chimioterapia. El s-a vindecat fără ajutorul medicilor. Cum a reușit?

„Chirurgia nu vindecă cancerul, mai ales etapa 3”. Se poate supraviețuifără chimioterapie

Chris Wark povestește cazul său. El spune că a supravietuit etapa 3 a cancerului de colon fără a face chimioterapi.

 

„Chirurgia nu vindecă cancerul, mai ales etapa 3”. Un bărbat povestește cum a supraviețuit fără chimioterapie

Sunt nenumărate metode alternative si tratamente pentru cancer, dar rareori sunt folosite și puse în aplicare de către pacienți. În primul rând datorită factorului de stres.

Tumora cancerului

Cei diagnosticati cu cancer sunt  încurajati de către medici, familie și colegi să caute tratamente obișnuite, cum ar fi chimioterapia. Deși tumora cancerului, a fost eliminata, acesta s-a răspândit deja in sistemul limfatic-noduri. Cele infectate identificate au fost, de asemenea, scoase.

Chirurgia nu vindecă cancerul

„Chirurgia nu vindecă cancerul , mai ales etapa 3. Nu ar fi nevoie de chimioterapie si radiatii . Industria medicala a cunoscut că interventiile chirurgicale nu vindeca cancerul de cel puțin 100 de ani .

Cancerul este o boală metabolică sistemică, rezultatul unui corp care este nutritiv deficitar, supraîncărcat cu toxine , și are un sistem imunitar supraîncărcat sau suprimat.

Dieta bogata in fructe si legume

În cazul în care organismului nu se dau substanțe nutritive esențiale de care are nevoie pentru a se repara, regenera si detoxifia, cancerul va veni mai tare dupa o interventie chirurgicala .

O dieta bogata in fructe si legume , sucuri și piureuri este cel mai puternic mod de a promova capacitatea organismului de a se vindeca. Toate produsele alimentare prelucrate trebuie să fie eliminate. Produsele de origine animală ar trebui să fie supuse unor restricții severe sau eliminate cel putin pentru un sezon , pana cand cancerul a plecat.

Si e ok , dacă unii oameni nu mă cred . Știu o mulțime de supravietuitori care s-au vindecat de cancer , fara interventii chirurgicale , dar scepticii nu le cred..”, potrivit chrisbeatcancer.com.

Cancerul este o industrie de multe miliarde de dolari

Se stie deja faptul ca, cancerul este o industrie de multe miliarde de dolari, care ar pica greu cuiva daca ar investi in studii de piata care merg împotriva tratamentelor traditionale, cum ar fi chimioterapia.

A existat un studiu publicat în august 2003, care a relevat ca cancerul la adulti în SUA și Australia si utilizarea chimioterapiei avea succes doar 2,1% .

Studiul a întreprins o cercetare a literaturii de studii clinice luate la intamplare, care a văzut o rata de supravietuire de 5 ani, atribuita exclusiv la chimioterapia citotoxică în tumori maligne la adulți.

Datele au fost preluate din registrul de cancer in Australia si de la cel de Epidemiologie de Supraveghere, date rezultate din Statele Unite ale Americii pentru anul 1998.

După cum s-a declarat, contribuția totală a chimioterapiei citotoxice curative și adjuvant la supraviețuire la 5 ani la adulti a fost estimată la 2,3% în Australia și 2,1% în Statele Unite ale Americii.

Tratamente alternative pot varia de la bicarbonat de sodiu, canabis, ulei de cânepă și mult mai mult. Există o serie de studii care dovedesc validitatea tratamentelor alternative de cancer. De multe ori, primim comentarii la articolele noastre referitoare la cancer de la oameni care nu reușesc să cerceteze înainte de a comenta.

S-a demonstrat că o dietă pe bază de plante poate preveni mai mult de 60% din decesele bolilor cronice. La Universitatea din Alberta, Canada, de asemenea, s-a descoperit recent un remediu pentru cancer. Se numește dichloroacetate, și care e total ignorata din partea industriei medicale din cauza incapacității sale de a genera un profit.

Urmariti acest clip pentru a afla adevarul:

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel