marți, octombrie 20, 2020

Chiar dacă pare greu de crezut poţi scăpa de kilogramele în plus fără să te înfometezi. Tot ce trebuie să faci este să alegi mâncărurile şi alimentele potrivite. Data viitoare când mergi la cumpărărturi nu uita să adaugi pe listă următoarele alimente care ard rapid grăsimile:

1. Peşte

Acizii graşi prezenţi în peşte fortifică sistemul imunitar şi te ajută să slăbeşti, scăzând pofta de mâncare şi accelerând arderile. Contine foarte putine calorii, dar asigura organismului o mare cantitate de proteine, regland nivelul colesterolului din sange datorita acizilor grasi de tip Omega

Citește și:

2. Iaurt

Pe lângă faptul că este recomandat de nutriţionişti, studiile au demonstrat că persoanele care consumă trei porţii de iaurt, care este bogat în calciu, au mai puţine depuneri inestetice de grăsime decât cele care ocolesc acest aliment.

3. Avocado

Este o sursă importantă de grăsimi mononesaturate, care scad colesterolul rău . În plus, avocado conţine L-carnitină, un aminoacid care contribuie la transformarea grăsimilor în energie şi este util înainte de antrenament. Acelaşi fruct este bogat în potasiu, magneziu şi vitamine din grupul B. Acestea previn retenţia lichidelor în ţesuturi, elimină stresul şi îmbunătăţesc metabolismul.

Citește și:

4. Fasole

este bogată în fibre şi proteine care te vor ajuta să slăbeşti fără să te infometezi. ,,Proteinele “biciuiesc” metabolismul, pentru utilizarea lor cheltuindu-se cam tot atâta calorii pe cât aduc ele însele,” mai adaugă Corina Zugravu. În plus cercetătorii de la Universitatea din California au descoperit că fasolea conţine un element care suprima natural pofta de mâncare.

Citește și:

5. Ciocolată neagră

Conţine o cantitate mare de antioxidanţi care previn depunerea celulelor de grăsime. În plus, un studiu al Universităţii Harvard a descoperit că persoanele care mănâncă ciocolată neagră de 3 ori pe lună îşi prelungesc viaţa cu aproape un an.

Parteneri