joi, august 18, 2022

Cine a fost prima soție a lui Ion Dolănescu. Deși regretatul artist nu mai este de ani buni printre noi, povestea lui de viața rămâne un interes în rândul cititorilor.

Despre Ion Dolănescu se știe că a fost iubăreț la viața sa, însă există trei femei pe care le-a iubit cu ardoare, iar cu două dintre ele are și doi copii.

Potrivit Spynews, Ion Dolănescu a iubit cu foc trei femei: Iustina Băluțeanu, Maria Ciobanu și Margarita Valenciano, o studentă originară din Costa Rica.

Te-ar mai interesa: Sfatul zilei de 18 august: Nativii Balanță trebuie...

Viața amoroasă a regretatului artist a fost destul de tumultoasă, ba chiar a ajuns la un moment dat să fie închis în casă din cauza geloziei.

Iustina Băluțeanu, prima soție a lui Ion Dolănescu, era cu 19 ani mai mare decât marele artist, însă asta nu a făcut-o să nu mai fie geloasă.

Dragoș Dolănescu, unul dintre băieții artistului, a povestit cum a ajuns tatăl său să fie ținut închis în casă de femeia pe care a luat-o de nevastă doar pentru a avea Buletin de București, el fiind din comuna Pierșinari.


Cine a fost prima soție a lui Ion Dolănescu

Geloasă din fire, Iustina nu suporta să audă de despărțire, așa că îl încuia pe Ion Dolănescu în casă pentru a se asigura că nu îl pierde.

Te-ar mai interesa: Consumul de ciocolată ne ferește de multe afecțiun...

“Tata mi-a vorbit adesea despre Iustina, femeia pe care a luat-o de nevastă pentru a avea Buletin de București, el fiind din comuna Perșinari. Relația lor a fost una cu năbădăi, căci Iustina era tare geloasă. Când o amenința cu despărțirea, ea îl încuia în casă.

Când tata a venit în București, ca să se mute la ea, Iustina se afla într-un turneu prin țară. Cum n-a avea la cine să se ducă, până la sosirea ei, tata a fost nevoit să doarmă trei nopți pe bancă, în Parcul Cișmigiu.

Te-ar mai interesa: Secretele tenului perfect după 50 de ani: cum ne î...

Avea la el doar o pungă din plastic în care păstra cu sfințenie un caiet în care notase cele 100 de piese compuse de el și ceva de mâncare”, a spus Dragoș Dolănescu pentru playtech.ro.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private