Sari la conținut

Cine este Ana, femeia sfâșiată de câini în București: Prea crud destinul acestui om!

doliu
sursa foto: arhiva doctorul zilei
A murit jurnalistul Dan Georgescu

Cine este Ana, femeia sfâșiată de câini în București. Avea doar 44 de ani și anul trecut a trecut prin mai multe operații după ce a avut parte de o situație similară, tot în zona în care se afla și de data aceasta.

Ana a ieșit în această zonă să alerge, în zona Lacul Morii, moment în care a fost atacată de o haită de câini. Din păcate, rănile suferite i-au fost fatale, femeia fiind mutilată.

Potrivit Antena 3, Ana Oros Daraban era membra unui club sportiv din Bucureşti, voluntar la mai multe asociaţii şi ONG-uri care se ocupă de protecţia mediului înconjurător.

„O veste tragica, din pacate Ana Oros Daraban nu a mai reușit sa castige in fata destinul Prea crud destinul acestui om! Dumnezeu Sa te ierte”, a fost mesajul de adio lăsat pe Facebook de un prieten.

Și echipa sportivă la care Ana era membră a postat un mesaj de condoleanţe pe aceeaşi reţea de socializare.

„Dragi prieteni! Cu regret vă anunț că iubita noastră colegă Ana Oros nu mai este printre noi. Ca o ironie a sorții astăzi a fost mușcată și omorâtă în același loc și de aceeași câini (se pare)…..Vom reveni cu noi amănunte. Sper ca totuși această știre să fie falsă, o colegă și prietenă a asociației noastre deja a plecat către INML la recunoastere, eu (Robert Mureșan) Președinte al asociației sper să fie doar o știre falsă deși s-au dat cateva telefoane să ne interesăm dacă este adevărat”, se arată în postarea paginii Alpin Club Pro-Mont Bucuresti.

„Am avut puțin noroc, au existat și cazuri fatale”

Potrivit unor surse, este vorba de aceeași femeie care, anul trecut, a trecut prin mai multe operații după ce a trecut printr-o situație similară, tot în zona în care se afla și de data aceasta.

”Eu alerg des pe acolo, locuiesc în zonă din 2018. Ca inginer de mediu, am ceva experiență și am analizat ce se petrece acolo. Dar nu am estimat bine în acel moment. Un cățel prinsese o cârtiță în altă parte, fugea de haită și eu voiam să ocolesc pe unde mergea chiar acel cățel. Nu voiam să mă bag chiar pe lângă el, să creadă că îi fur cârtița, și am luat-o printre câini.

Eu cunoșteam câinii, dar erau două haite. Pe una o puteam struni, pe cealaltă, la fel, dar erau amândouă și nu am putut. Mă bucur că au fost acei oameni, acel biciclist, să mă salveze. Avusesem și o premoniție că se va întâmpla ceva rău. Există un Dumnezeu, am avut puțin noroc. Au existat și cazuri fatale”, spunea femeia, atunci, pentru Fanatik.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel