joi, decembrie 1, 2022

Mama vitregă a Albei ca Zăpada a petrecut mult timp întrebându-și oglinda „cine este este cea mai frumoasă femeie din lume?”, dar se pare că timpul ei ar fi fost mai eficient petrecut apelând la o formula matematica concepută de grecii antici.

Dr. Julian De Silva, chirurgul cosmetic facial din Harley Street, a folosit cele mai recente tehnici de cartografiere computerizată pentru a aplica „Proporția de aur a frumuseții” (AKA Phi) la o mulțime de celebrități feminine pentru a măsura „perfecțiunea fizică”.

Te-ar mai interesa: Bancnota piramidă și alte ritualuri magice care te...

În topul clasamentului realizat de chirurgul Julian De Silva s-a aflat Jodie Comer, care a obținut un scort de 94,52%. Pe locul secund s-a clasat Zendaya, actrița în vârstă de 26 de ani, având un scor de 94,37%, iar pe cel de-al treilea s-a situat Bella Hadid, cu 94,35%.

În cadrul clasamentului au fost incluse și alte vedete de la Hollywood, printre care Beyonce, Ariana Grande, Kim Kardashian și starul din ”Squid Game”, HoYeon Jung.

Chirurgul De Silva a explicat că Jodie Comer a fost clar câștigătoare, întrucât a avut cel mai mare scor după ce i-au fost analizate mai multe elemente, precum buze, nas, sprâncene, ochi.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Pericol mortal în coaja unei bana...

„A avut cel mai mare scor pentru poziționarea nasului și a buzelor, adică 98,7%, care e doar la 1,3% de scorul care indică perfecțiune”, a spus el, adăugând: ”Jodie a avut, de asemenea, cel mai bun scor pentru lățimea și lungimea nasului și a fost aproape în top și pentru forma buzelor și pentru poziția ochilor.”, a mai declarat chirurgul potrivit Beauty Crew.

Pe locul al doilea s-a aflat Zendaya, celebra actriță care a obținut un scor uimitor pentru buze, și anume 99,5%. Ea a fost depunctată, însăpentru poziționarea nasului în raport cu buzele și pentru forma sprâncenelor.

Te-ar mai interesa: Când știi că durerea în gât este gravă? 4 semne de...

Formula matematică a fost utilizată inclusiv de arhitecți și de pictori celebri, precum Leonardo Da Vinci, în realizarea unor opere de artă.

Grecii antici considerau că estetica unui chip și a unui corp este determinată de proporții. Astfel, cu cât numărul rezultat din proporția trăsăturilor este mai apropiat de phi, cu o valoare de aproximativ 1,6180, cu atât chipul este mai plăcut din punct de vedere estetic. Formula matematică folosită este: (a+b)/ a = a/ b= φ (1,6180).

Te-ar mai interesa: Nu ignora transpirația urât mirositoare! Poate fi ...

Jodie Comer – cea mai frumoasă femeie din lume
Zendaya a ocupat locul 2 în topul celor mai frumoase femei din lume
Bella Hadid – locul 3

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private