Sari la conținut

Cine este femeia care susține că este trimisă de Dumnezeu. Mii de oameni merg la ea pentru vindecare

tamaie
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Puteri vindecătoare de mii de ani

În memoria colectivă a creștinilor catolici, Iisus, fiul lui Dumnezeu, este cel care a avut puterea de a vindeca și chiar de a înmulți pâinea și vinul. De-a lungul ultimelor 21 de secole au existat diferite nume de persoane care pretindeau că sunt trimise de Dumnezeu și că au un dar.

Nu cu mult timp în urmă, Leda Bergonzi, o femeie în vârstă de 44 de ani cu 5 copii, susținea că a primit o chemare de la Dumnezeu pentru a vindeca și a aduce credință și speranță enoriașilor săi.

Biserica Catolică îi recunoaște puterea și o însoțește, astfel încât, prin darul ei divin, să poată continua să vindece tot mai mulți oameni.

Unde este Leda, femeia trimisă de Dumnezeu care vindecă bolile?

Într-un reportaj realizat de Todo Noticias, a fost posibil să aflăm în detaliu cine este Leda, o femeie ca oricare altă persoană, care până acum 8 ani s-a dedicat muncii ca toată lumea și creșterii copiilor săi. Acum ea are responsabilitatea de a duce mesajul lui Dumnezeu.

„Există mărturii ale unor oameni care erau bolnavi, Leda i-a atins și i-a vindecat”, spune jurnalistul Julio Barzón în reportajul său.

Leda locuiește în Rosario, Santa Fe, Argentina, iar mii de enoriași călătoresc la ea apelând la credință și sperând să fie unși și salvați de Dumnezeu prin mâinile Ledei.

Acest trimis al lui Dumnezeu participă în fiecare marți la Rosario. La început a participat în catedrală și în parohiile din cartier, dar popularitatea sa a devenit atât de masivă încât a trebuit să schimbe locația și acum primește mii de oameni în magaziile fostei Societăți Rurale din Rosario.

Cu o capacitate de peste 3.000 de persoane, există încă enoriași care trebuie să se întoarcă pentru a încerca să fie atinși de puterea vindecătoare a mâinilor Ledei.

Vocea Ledei, femeia trimisă de Dumnezeu pentru vindecare

Într-un interviu acordat jurnalistului argentinian Gustavo Barco, femeia trimisă de Dumnezeu a dezvăluit cum ajută cu darul ei divin.

„Lucrez cu această carismă de opt ani. Nu este o putere. Este un dar de la Dumnezeu”, a comentat Leda și a adăugat: „Cel mai important lucru este să poți să le comunici oamenilor că Dumnezeu este acolo și că este în mijlocul nostru”.

Femeia care vindecă prin punerea mâinilor dă asigurări că, de la un moment dat, a primit darul și din acel moment a primit putere, dar pentru ea, potrivit mărturiei sale, cel mai important lucru este „să iasă să iubească și să iasă să facă fapte în numele lui Dumnezeu”.

„Dumnezeu este cel care vindecă, eu sunt pur și simplu la fel ca voi toți. Eu vin și îmi dau viața pentru dragostea lui Dumnezeu. Dumnezeu m-a salvat mai întâi pe mine și acum ies să mă dăruiesc din dragoste pentru Dumnezeu”, a comentat Leda.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel