miercuri, septembrie 28, 2022

Ciocolatele din comerț sunt foarte gustoase, însă au foarte mulți aditivi, chimicale și foarte mult zahăr. Pentru că cel mai bine este să îți prepari singură dulciurile, iată o rețetă simplă de ciocolată, care nu este doar sănătoasă este și delicioasă. Are ingediente care se numesc super-alimente.

Super-alimentele sunt acele tipuri de alimente care au foarte multe substanțe nutritive – de la vitamine la antioxidanți, care ne ajută să ne simțim bine și chiar să slăbim.

Te-ar mai interesa: Cancer pancreatic: simptomul DUREROS care indică o...

Iată care este rețeta pentru o ciocolată sănătoasă

  • Ai nevoie de câteva forme de ciocolată sau forme de prăjituri
  • Ciocolată negră cu concentrație de cacao 70% de calitate
  • Goji, afine uscate, quinoa și pudră matcha. Mai multe despre matcha găsiți aici. Este de 10 ori mai bun decât ceaiul verde

Fructele goji conțin antioxidanți, vitamina C. fier, calciu, iar afinele au proprietăți anti-îmbătrânire,

Începe prin a topi ciocolata neagră, ori la microunde, ori la bain marie. Pune ciocolata în forme și adaugă super-alimentele deasupra. Pune-le în frigider și asteaptă până când ciocolata se întărește

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private