joi, decembrie 2, 2021

Clarvăzătorul Nicolas Aujula, care crede că a fost o regină egipteană și un leu în viețile trecute, a devenit conștient de talentele sale clarvăzătoare în copilărie.

Tânărul de 35 de ani a vorbit în 2018

Te-ar mai interesa: Ursula von der Leyen: „Este timpul să ne gândim la...

despre un dezastru de „gripă” care va domina lumea – o viziune despre care el crede acum că a prezis focarul Covid-19, al cărui efect a fost asemănat cu gripa spaniolă.

Clarvăzătorul a mai prezis, de asemenea, că Trump va pierde alegerile din SUA, precum și protestele globale – ambele s-au întâmplat în 2020.

Acum terapeutul de regresie a vieții din trecut, hipnoterapeutul și astrologul clarvăzător a privit înainte până în 2021, spunând: „Unele dintre viziunile mele sunt foarte literale. Altele sunt mai simbolice și mai deschise interpretării, aproape ca un vis cu un mesaj ascuns.

Te-ar mai interesa: Embolia pulmonară: primele semne de alarmă că un c...

Cel mai mult în acest an, oamenii m-au întrebat despre coronavirus. Am viziuni că se va ajunge la o plafonare a cazurilor după Anul Nou. Și că infecțiile vor scădea până la nivelul în care vor putea fi ținute sub control în primăvară.”

„Dar, prezic că panica și restricțiile din jurul virusului vor continua până în 2022. Iar anul viitor va fi un dezastru global cu proteste masive. Se va întâmpla asta pentru doi sau trei ani. Mai văd oameni care vor încerca să se mute în alte locuri, pentru o viață mai bună, ca un exod în masă. Nu mă refer la câteva sute, ci la mii de oameni”, a declarat

Te-ar mai interesa: Tensiunea arterială oscilantă face ravagii în orga...

Nicolas Aujula pentru The Sun.

 

 

 

 

Te-ar mai interesa: Remediu de excepție pentru inimă! Planta minune ca...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri