miercuri, iulie 15, 2020

Subiectul morții Cristinei Țopescu. Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) transmite condoleanțe apropiaților Cristinei Țopescu și transmite televiziunilor și radio-urilor să trateze subiectul cu decență, potrivit unui comunicat de presă.
CNA a adresat posturilor de televiziune şi de radio rugămintea de a trata cu decenţă şi responsabilitate orice subiect referitor la decesul jurnalistei, cu atât mai mult cu cât legislaţia audiovizualului cuprinde prevederi clare privind obligaţia de a respecta drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, precum şi dreptul la viaţă privată, inclusiv pentru familia aflată în suferinţă.
Subiectul morții Cristinei Țopescu. Cunoscuta prezentatoarea și realizatoare TV, Cristina Ţopescu a fost găsită fără viaţă, duminică seară, în casa ei din Otopeni. Poliţia a fost anunțată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o de trei săptămâni.

Citește și:

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie 1960 la Oradea și a fost o îndrăgită prezentatoare și realizatoare de televiziune și fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu.

A absolvit Facultatea de Limbi Străine din București, secția engleză-italiană. În aprilie 2013 a intrat în politică, înscriindu-se în PSD. A colaborat cu posturile de televiziune ProTV, TVR,  Prima TV și Antena 3.

Citește și:

Sursa: news.ro.

Parteneri