Sari la conținut

Conferința „Galatia 2023” aduce în România specialiști în sănătate mintală din întreaga lume

Ajunsă la a VII-a ediție, Conferința Europeană de Psihiatrie și Sănătate Mintală „Galatia 2023” va avea loc în perioada 17-21 mai, în sistem hibrid. Tema de anul acesta este interdisciplinaritatea în psihiatrie.

„La trei ani de la începutul pandemiei avem, în sfârșit, ocazia de a ne revedea față în față. Au fost trei ani dificili pentru cei implicați în lumea medicală. Am învățat lucruri noi, dar, mai presus de toate, am dobândit cu toții abilitatea de a ne depăși propriile bariere. Atunci când am crezut că nu se poate mai mult, am strâns din dinți și am apelat la energii nebănuite pentru a reuși să depășim această criza medicală globală.

Chiar dacă s-au desășurat online, ultimele trei ediții ale conferinței s-au bucurat de un real succes. Am reușit, împreună, să comunicăm virtual, dovedind, o dată în plus, faptul că ne putem adapta oricărei situații.

Vor fi prezenți specialiști din întreaga lume

Și iată-ne, acum, în fața celui de-al șaptelea episod din povestea noastră! Scopul acestei ediții ne se modifică: ne dorim să sprijinim programele de sănătate mintală din România, drept pentru care ne vom aduna din nou, laolaltă, medici psihiatri din țară și străinătate, medici de familie, medici din alte specialități care ajung în contact cu problematica psihiatriei, farmaciști, psihologi, asistenți medicali, sociologi, dar și specialiști din alte domenii de activitate.

Și, cum confeința a depășit granițele României, devenind una internațională, ni se vor alătura, ca în fiecare ediție, specialiști din întreaga lume. Vom aborda o multitudine de teme și vom lega între ele toate ramurile medicinei care ajung în contact cu problematica psihiatriei”, a declarat Prof. Univ. Dr.Anamaria Ciubară, medic primar psihiatru, președintele Conferinței.

Conferința Europeană de Psihiatrie și Sănătate Mintală „Galatia 2023” este organizată în sistem hibrid, astfel că, în eventualitatea în care, din motive obiective, nu este posibilă prezența fizică, se poate participa virtual. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” Galați – Facultatea de Medicină și Farmacie, Spitalul de Psihiatrie „Elisabeta Doamna” Galați, Academia Română și Universitatea „Danubius”.

ÎNSCRIERI AICI

Toate informațiile legate de acest eveniment le veți găsi, în timp real, pe:

https://lapsihiatru.ro/
https://www.facebook.com/Galatia2023
https://www.facebook.com/LaPsihiatru.ro/
https://www.facebook.com/a.ciubara/
https://www.facebook.com/Anamaria.Ciubara

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel