joi, februarie 2, 2023

Marele profesor Constantin Dulcan ne explică influența gândurilor negative asupra sănătății și a vieții noastre per ansamblu. Deși în anii 2000 mai nimeni nu acorda atenție acestor aspecte, în urma mai multor studii la nivel internațional s-a demonstrat cat de mult ne influențează viața gândurile noastre.

Prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan, a oferit un interviu pentru Antena 3 CNN, în cadrul Galei ” Seniori de colecție”, unde a susținut că ”ura este cancerul ființei umane”.

Te-ar mai interesa: Dr. Mihaela Bilic: Toată lumea slăbește cu aceste ...

„Noi toți suntem condensări de lumină și lumina domină, în funcție de gândirea noastră pozitivă sau negativă.

Dacă ne încărcăm sufletul, spiritul și mintea numai cu dorință de răzbunare, numai cu ură, atunci corpul nostru spiritual este încărcat numai cu zgură. Învățați să trăiți frumos, să trăiți activ, să nu mai conteze anii din buletin.

În primul rând să învățăm să gândim. Scoateți din dicționar cuvintele care au o semnificație negativă ca îmbătrânesc, sunt bătrân.

Deci totul pleacă de la gândire, în funcție de frecvența cuvintelor și de semnificația lor pozitivă sau negativă. Acel cuvânt pe care îl folosim, mai ales dacă este repetat, acela se transformă în substanță.

Te-ar mai interesa: Care este legătura dintre kilogramele în plus și t...

Subconștientul preia ceea ce conștiința îi furnizează în mod repetat și atunci se imprimă subconștientul.

El n-are discernământ și indiferent ceea ce gândim, se materializează.

De aceea este extrem de important ceea ce gândim. Până prin anii 2000 nici eu și nici nimeni nu prea știam să dăm valoare”, a declarat profesorul.

Totodată, Dulcan consideră că ”a te comporta frumos cu celălalt, înseamnă pur și simplu a îmbrăca o pelerină albă”.

Te-ar mai interesa: Greșeli pe care le faci când iei medicamente. Vă p...

”A te comporta frumos cu celălalt, am spus și repet înseamnă pur și simplu a îmbrăca o pelerină albă și toate celulele mele se imprimă de această atmosferă a binelui și pur și simplu eu îmi continui starea mea de sănătate, a intra în conflict, a fi în conflict cu cineva, a nu ierta înseamnă să îmbrac o pelerină neagră în care câmpul acela de energie negativă impregnează toate gândurile mele azi, mâine, poimâne, peste o lună și mă trezesc bolnav și fără să știu de ce ce mi s-a întâmplat”, a susținut profesorul universitar.

Te-ar mai interesa: Care sunt efectele cortizolului asupra organismulu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private