Sari la conținut

Controlează-ți nivelul zahărului din sânge și oprește diabetul cu un ou fiert

Sursă foto: colaj arhiva Doctorul Zilei
Scade glicemia instant cu un ou fiert

Din cuprinsul articolului

Dacă vă confruntați cu un nivel crescut al zahărului din sânge, atunci riscul de a face boli de inimă, boli de rinichi, accident vascular cerebral, probleme de vedere și probleme ale sistemului nervos poate crește.

Este greu să vă controlați nivelul zahărului din sânge din cauza tuturor alimentelor pe care le consumați. De asemenea, este nevoie de câteva luni pentru a evalua care este hrana pe care ar trebui și nu ar trebui să o mâncați.

Din fericire, s-au descoperit multe alimente care ne pot ajuta să ne controlăm nivelul zahărului din sânge într-un mod natural, fără a fi nevoie de medicamente. Puteți încerca aceste remedii care necesită doar trei ingrediente pentru a vă menține glicemia stabilizată.

Tot ce aveți nevoie sunt următoarele ingrediente și să urmați instrucțiunile.

Ingrediente:

  • Ou fiert
  • Oțet de mere
  • Un pahar cu apă caldă

Ce trebuie să faci?

  • Fierbeți oul și curățați-l de coajă.
  • Înțepați oul cu o scobitoare de 2 până la 3 ori f
  • Pune oul intr-un borcan bine sigilat si toarna un pic de oțet
  • Acoperiți borcanul și lăsați-l la macerat peste noapte în frigider.
  • A doua zi dimineața, bea un pahar cu apă caldă și mănâncă oul.
  • Repetați acest lucru în fiecare zi.

Făcând acest remediu în mod repetat, vei simți și vei observa că nivelul zahărului din sânge va fi mai stabil și vei avea controlul asupra glicemiei.

De ce ou fiert tare?

Un ou fiert tare este o gustare grozavă pe care o poți adăuga în orice moment al zilei

Proteina din ou vă ajută să vă simțiți plin fără a determina creșterea rapidă a zahărului din sânge și, de asemenea, vă încetinește sistemul digestiv și absorbția organismului de glucoză, ceea ce este extrem de benefic pentru cei care au diabet.

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Compusul activ din oțet care are un impact pozitiv asupra nivelului de zahăr din sânge este acidul acetic. Nobumasa Ogawa, profesor doctor la Universitatea din Tokyo a descoperit că acidul acetic inhibă activitatea unor enzime responsabile cu digestia carbohidraților, precum amilaza, zaharaza, maltasa și lactaza.

Prin urmare, atunci când oțetul ajunge în intestine, unele tipuri de zaharuri și amidonuri “trec nevăzute”, fără să fie digerate, având astfel un impact mai mic asupra nivelului de zahăr sangvin.

”Fiecare om este autorul propriei sale sanatati sau boli. Cand vine vremea sa mananci corect si sa incepi sa faci exericitii, nu exista “Voi incepe de maine”. Maine este boala!”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel