Sari la conținut

Controverse privind cauza decesului unui îndrăgit cântăreţ român. Avocată: „Acum așteptăm răspunsul”

deces in preajma zilei de nastere
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

După doi ani de la moartea artistului, familia acestuia vrea să afle cine este vinovat de dispariția cântărețului care a încântat inimile multor români.

În raportul legiștilor de la Timișoara, s-a stabilit faptul că clinica în care a făcut tratamentul din camera hiperbară cântăreţul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian nu a avut nicio vină, iar decesul s-a produs din cauza unei afecțiuni la plămâni.

În urmă cu câteva luni, medicii legiști au realizat un nou raport de expertiză în ceea ce privește cauzele decesului interpretului de muzică populară, stabilindu-se astfel că decesul artistului s-a produs din cauza unei afecțiuni pulmonare, pe care nimeni nu ar fi putut să o identifice înainte de tratament.

Carmen Obârșanu, avocata angajată de surorile lui Petrică Mîțu Stoian, și familia acestuia au luat o nouă decizie după ce a apărut raportul. În urma acestui rezultat, atât Parchetul, cât și avocata au depus o serie de obiecțiuni, iar acum se așteaptă răspunsul instanței.

„Raportul acesta de expertiză este pur și simplu este sfidător!”

„Atât eu, cât și Parchetul am făcut obiecțiuni la raportul de expertiză, pentru că raportul acesta de expertiză pe care ni l-a dat laboratorul INML Timișoara pur și simplu este sfidător. Nu poți să spui că s-a făcut totul ca la carte.

Păi dacă ei au văzut că este un om bolnav, cu o boală acută, bronho – pneumonia aceea era acută, se auzea plămânul cum hârâia, de ce l-au mai băgat în camera hiperbară?! Foițele acelea ale plămânului erau foarte fiabile, se puteau rupe oricând, deci era clar. Deci culpa cui este?! Așa că am făcut cu toții obiecțiuni, iar acum așteptăm răspunsul”, a explicat Carmen Obârșanu, pentru Wowbiz.ro.

Potrivit informațiilor făcute de spitalul din Reșița în 2021, Petrică Mîțu Stoian a murit, pe 7 noiembrie 2021, după un stop cardiovascular. Artistul urma tratamente în cameră hiperbarică, dar şi alte proceduri, ca parte a unei terapii aplicate persoanelor care au rămas cu sechele după infectarea cu SARS-CoV-2.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.