Sari la conținut

COPAC are o nouă conducere. Radu Gănescu: „Sunt colegi care vin cu o perspectivă proaspătă pentru dezvoltarea organizației”

COPAC are o nouă conducere. Radu Gănescu: „Sunt colegi care vin cu o perspectivă proaspătă pentru dezvoltarea organizației”.

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România(COPAC) are de astăzi un nou Consiliu Director, ales în Adunarea Generală ce a avut loc ieri, 16 martie 2022.

Astfel, președinte rămâne Radu Gănescu (Asociația Pacienților cu Talasemie Majoră), iar vicepreședinte a fost ales Iulian Petre (Uniunea Națională a Organizațiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA – UNOPA).

Din Consiliul Director mai fac parte Dorica Dan (Alianța Națională de Boli Rare), Daniel Andrei (Asociația Română de Hemofilie) și Sorin Grădinaru (Asociația Copilul Meu Inima Mea).

„Adunarea Generală COPAC a ales o nouă componență a Consiliului Director, în care au intrat și doi colegi noi, Daniel Andrei și Sorin Grădinaru. Sunt colegi care s-au implicat mult în proiectele COPAC în ultimii ani și vin cu o perspectivă proaspătă pentru dezvoltarea organizației”, a declarant Radu Gănescu, președintele COPAC.

În prezent, COPAC numără 13 organizații membre: Uniunea Naţională a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA,  Societatea de Scleroză Multiplă din România, Asociaţia Transplantaților din România, Alianţa Naţională de Boli Rare România, Asociaţia Română de Hemofilie, Fundaţia Baylor Marea Neagră, Asociaţia Română a Persoanelor cu Talasemie Majoră, Asociatia Antiparkinson, Asociaţia pentru suportul pacienţilor cu Tuberculoza MDR, Asociaţia Română de Cancere Rare, Asociaţia Prader Willi România, Asociaţia Pacienţilor Oncologici din România și Asociația Pacienților cu Boli Reumatismale Inflamatorii din Transilvania “ART”.

COPAC își schimbă conducerea conform Statutului la fiecare doi ani.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.