Sari la conținut

Copacul veșnic verde ale cărui fructe înving miraculos cancerul

Cancerul este maladia teribilă care slăbește psihicul din cauza șanselor scăzute de supraviețuire, ajungând apoi să distrugă toate celulele organismului, încet, dar sigur. Singurul tratament cunoscut și practicat de medicina tradițională este chimioterapia, care din păcate nu garantează vindecarea și care are efecte secundare teribile, ce slăbesc întregul sistem imunitar.

Cei care încă mai cred în miracole în ceea ce privește lupta cu cancerul și mizează pe metodele alternative de tratament, nu trebuie să își piardă speranța!

Există un fruct tropical, destul de puțin cunoscut la noi, dar cu reputație mondială în distrugerea celulelor canceroase. Numele său este Graviola, despre care specialiștii spun că, datorită substanței annonaceous pe care o conține, acesta vindecă 12 tipuri de cancer, fără a produce efecte secundare.

Graviola este un arbore care este tot timpul anului verde și crește în Peru, Columbia și Brazilia și în zone din Africa sub-Sahariană și Sud-Estul Asiei. Fructul este acoperit cu țepi, având forma unei inimi umane, cu carnea albă și foarte moale și semințe mari și negre, iar gustul acestuia variază de la picant la dulce. Acesta are acțiuni antitumorale, antivirale și anticancerigene, iar prin consumarea lui, celulele cancerigene sunt izolate printr-un fel de sferă de cele sănătoase. De asemenea, fructul minune este o sursă naturală bogată de vitamina C, vitaminele din complexul B și fibre dietetice.

Citeste si:

Un amplu studiu efectuat de către National Cancer Institute asupra plantei Graviola îi glorifică acesteia beneficile și arată că frunzele și semințele plantei au fost incredibil de eficiente în distrugerea unor anumite tipuri de celule canceroase din corp.

Incontestabila sa valoare antitumorală a creat agitație în rândul organizațiilor care au încercat să obțină o variantă sintetică, în goana de profituri. Unul dintre cei mai mari producatori de medicamente din America a efectuat experimente timp de douăzeci de ani, iar testele au relevat că substanțele active din Graviola identifică și distrug celulele maligne în cancerul de colon, de sân, de prostată, pulmonar, hepatic și cancer pancreatic.

Mai mult decât atât, în 1997 s-a descoperit că acetogeninele din Graviola au o putere de 10.000 ori mai mare decât Adriamycin (un medicament chimioterapeutic) și au avut efecte citotoxice excelente, ducând la distrugerea completă a cancerului de colon în toate testele efectuate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.