luni, septembrie 26, 2022

Prințul Harry, la un pas să își piardă copilul. Dormitorul lui Archie a luat foc în timpul unei vizite în Africa de Sud, spune Meghan, ducesa de Sussex.

Archie, băiatul Prințul Harry și al lui Meghan a scăpat dintr-un incendiu, în timpul unei vizite în Africa de Sud, când dormitorul copilului a luat foc- a dezvăluit ducesa de Sussex în cadrul podcastului pe care l-a lansat recent pe platforma Spotify, potrivit Skynews.

Te-ar mai interesa: Corpurile de iluminat joacă un rol important în pr...

Dădaca de atunci a lui Archie, numită Lauren, luase copilașul de patru luni cu ea la parter, în timp ce mergea să ia o gustare.

Copilul Prințului Harry, la un pas de tragedie. Incendiul s-a produs pentru că „radiatorul din cameră a luat foc”, a povestitMeghan Markle. Din cauză că nu era acolo „niciun detector de fum”, incendiul a fost descoperit pentru că o persoană „a simţit mirosul de fum pe hol” şi a stins flăcările.


Meghan Markle: Toată lumea era în stare de şoc

Meghan Markle era plecată atunci în comuna Nyanga, unde ducesa a rostit un discurs. Ea a aflat vestea atunci când îşi termina îndatoririle regale.

Te-ar mai interesa: Preotul Visarion Alexa ar putea ajunge după gratii...

„A fost acest moment în care stăteam și țineam un discurs femeilor și fetelor, apoi ne-am urcat în mașină și mi s-a spus că a fost un incendiu la reședință. Ce? A fost un incendiu în camera copilului…”, și-a amintit ea.

„Desigur, ca mamă, începi să intri în panică. Toată lumea plângea. Toată lumea era în stare de şoc”. Meghan şi Harry ar fi trebuit să plece într-o altă călătorie oficială, dar „nu avea sens” după acest eveniment traumatizant, a spus ducesa.

Te-ar mai interesa: Extract cu puteri magice. Mihaela Bilic: Încetineș...

„Trebuia să ne lăsăm copilul. […] Am fost nevoiţi să-l părăsim şi să mergem la un alt angajament regal”, a spus Meghan, criticând eticheta regală.

Fosta actriţă americană Meghan Markle, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, şi-a lansat marţi un podcast care va deconstrui stereotipurile despre femei, având-o drept primă invitată pe superstarul tenisului Serena Williams.

Te-ar mai interesa: Cum poti utiliza inteligent spatiul dintr-un depoz...

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private