marți, noiembrie 30, 2021

Există foarte multe accesorii pentru fitness, care te pot ajuta să slăbeşti corect. De când Kim Kardashian a promovat pe contul ei de Instagram corsetul pentru fitness, acesta a adunat foarte mulţi adepţi

Te-ar mai interesa: Experții dau vina pe „inechitatea” vaccinului pent...

Întrebarea este – Cât de sănătos este?

1. Rezultatele sunt temporare

Pe vremuri corsetul era purtat sub haine pentru a crea iluzia unei talii de viespe. Corsetul induce transpiraţia în momentul în care este purtat şi astfel, pare, că talia este mult mai mică, dar rezultatele dispar în momentul în care corsetul este dat jos. Acesta afectează dispersia grăsimii din corp.

2. Îţi afectează muşchii şi organele

Corsetul purtat foarte mult timp slăbeşte muşchii abdominali, iar capacitatea de a susţine organele scade. Mămicile care abia au născut apelează la această metodă mai mult

Te-ar mai interesa: Imunitatea naturală nu vă protejează la fel de bin...

din disperare

3. Nu lucra cu el

Foarte multe femei aleg să îşi facă exerciţiile fizice cu el ca să transpire mai mult, însă ca să faci exerciţii fizice corecte trebuie să respiri adânc. Corsetul te împiedică să faci asta deoarece plămânii nu se exting la capacitate maximă.

A.

 

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să știi dacă te reinfectezi cu coronavi...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri