Sari la conținut

Ce cosmetice sub 100 de lei folosește Kate Middleton

Din cuprinsul articolului

Cosmetice ieftine și bune. Pentru cei care nu știu, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge este una dintre cele mai fotografiate femei din lume – al cărei păr strălucitor, pielea strălucitoare și machiaj fără cusur, sunt admirate de milioane de oameni. 

Chiar dacă își permite unele dintre cele mai scumpe și mai extravagante lucruri, Ducesa de Cambridge are încredere să foloseacă și produse de înfrumusețare ieftine și accesibile.

Cosmetice ieftine și bune

Stiliștii care au colaborat cu Kate Middelton au dezvăluit ce cosmetice preferă Ducesa. Vi le prezentăm pe cele mai accesibile dintre acestea.

Oja Essie Allure – 48 lei

Manichiurista Marina Sandoval s-a ocupat de unghiile Ducesei în ziua nunții sale folosind oja Essie, nunața Allure. „Catherine își dorea ceva foarte natural și am simțit că acestă nunață se potrivește frumos cu culoarea pielii ei. A fost foarte mulțumită de rezultat și mi-a spus că arăta frumos și elegant”, a declarat Sandoval pentru Daily Mail.

Fixativ de păr L’Oreal Paris Elnett Satin – 20 lei

Potrivit stiliștilor cu care colaborează, Kate a folosit fixativul de păr L’Oreal Paris Elnett Satin, în timpul unei călătorii în Suedia și Norvegia.  Fotografiile făcute în timpul acelei călătorii arată că Ducesa a avut o coafură impecabilă, datorită acestui produs ieftin.

Șampon și balsam Richard Ward – 34 lei

Surprinzător sau nu, Ducesa folosește un produs 2 în 1 pentru curățarea părului. Este un produs fără parabeni cu Aloe Vera și vitamina E și alte ingrediente naturale.

Trilogy Rosehip Oil – 100 lei

Se spune că Ducesa de Cambrige a descoperit acest ulei accesibil, care ajută la menținerea tenului luminos și curat, în timpul sarcinii sale cu prințesa Charlotte. Un produs organic din ulei pur de semințe de măceș, presat la rece, care ajută la reducerea aspectului liniilor fine și a vergeturilor.

Crema de zi Nivea Pure & Natural – 30 lei

Kate a fost văzută într-un magazin cu produse de înfrumusețare din Londra. În mâna ei se afla această cremă hidratantă ieftină, cu ulei de argan.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: