luni, septembrie 26, 2022

Cosmina Păsărin, prezentatoarea la „Vorbește lumea”, emisiunea de la Pro TV, se apropie cu pași repezi de vârsta de 40 de ani, dar se menține în formă. Într-un interviu pentru revista VIVA, vedeta a făcut dezvăluiri despre planul ei alimentar.

În aproximativ o lună și câteva săptămâni, Cosmina Păsărin va împlini 40 de ani. Spune că anii nu contează pentru ea, ci experiențele, ci lecțiile pe care le primește.

Te-ar mai interesa: Semne și simptome de avertizare că ai un atac de c...

Se mențin la 56-57 de kilograme de la 18 ani

”Vârsta chiar nu are o mare relevanță pentru mine. E frumoasă tare această perioadă. La 40 de ani chiar vezi viața altfel. Devii mai sincer cu tine și, dacă știi deja cine ești, trăiești doar după propriile reguli.

Îți îndrepți atenția mai mult către interiorul tău și îți exprimi cu mai mult curaj dorințele și nevoile. Înveți să te iubești mai mult și, în același timp, oferi și mai multă iubire celor din jurul tău”, a spus vedeta, care, din punct de vedere fizic arată ca la 18 ani.

Cosmina Păsărin are propria dietă pentru a se menține. Mănâncă orice, dar în cantități foarte mici.

Te-ar mai interesa: Cea mai eficientă și rapidă metodă să scapi de cel...

„Am chiar 56-57 kg. Am aceeași greutate ca la vârsta de 18 ani și așa am avut-o mereu, în toți acești ani. Mănânc puțin și des. Mănânc de vreo patru-cinci ori pe zi și nu îmi impun restricții, pentru că sunt pofticioasă.

Dacă vreau să mănânc la miezul nopții un burger sau o porție de cartofi prăjiți, fix asta aleg să fac. Mi-am dat seama că, fără să vreau, câteodată renunț la consumul de carne câteva zile la rând. Am perioade în care fac sport și am și perioade în care nu fac. Acum, de exemplu, nu mă aflu într-o perioadă în care fac sport.” a adăgugat prezentatoarea, potrivit Viva. 

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Mircea Beuran atenționează: Diabetul poa...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private