joi, martie 30, 2023

COVID-19 revine. Noi focare foarte severe de COVID-19 în Beijing, China. Autoritățile au luat deja măsuri drastice și au decis închiderea tuturor școlilor și universităților din capitala chineză și anularea mai multor curse aeriene interne, potrivit AFP. 

COVID-19 revine? Au fos confirmate peste 130 de noi cazuri de infecție cu Covid-19 în ultimele zile, iar autoritățile au descris focarele de coronavirus din Beijing drept ”foarte severe”. Peste 20 cartiere au fost îngrădite, ceea ce înseamnă că autoritățile pot impune restricții mai stricte cu privire la libertatea de mișcare a oamenilor și mașinilor. Totodată, fiecărei persoane care intră i se ia temperatura.

Te-ar mai interesa: Risc uriaș pentru copiii care caută validare pe In...

Tot miercuri cel puțin 1225 de curse aeriene interne au fost anulate în China.

Zeci de mii de oameni care au avut contact cu focarul presupus a fi în zona pieței agroalimentare Xinfadi, au fost testați din nou. În ultimele 6 zile au fost confirmate 137 de noi cazuri, la care se adaugă încă 3 cazuri confirmate miercuri, au precizat autoritățile citate..

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private