duminică, mai 28, 2023

Astăzi, cea de-a IX-a ediție a DHL Carpathian Marathon aliniază la start pasionați de alergare, experimentați și începători, într-o cursă montană cu trasee spectaculoase, la Cheile Grădiștei.

Vrând să reediteze succesul de anul trecut, organizatorii au ridicat ștacheta, mai cu seamă că multe personalități s-au implicat, devenind adevărați ambasadori ai sportivilor paralimpici români, numim aici: Simona Halep, Marcel Iureș, Ivan Patzaichin, Ștefan Bănică Jr. sau Cristian Chivu.

Te-ar mai interesa: World Doctors Orchestra concertează la Ateneul Rom...

Din inima munților, într-o stațiune ce oferă facilități și standarde de nivel olimpic, participanții vor alerga și vor contribui direct la o cauză în care cred, care cred în visurile sportivilor paralimpici.

Taxele acumulate din înscrieri vor fi donate, în totalitate, Comitetului Național Paralimpic.

Sunt 42 de categorii de concurs pentru alergători

Maraton – 42 km, cu 2.200 m diferență de nivel;

Semimaraton – 21 km, cu 1.000 m diferență de nivel;

Ștafetă – 7 km, în echipe de 3 sau 6 persoane;

Participanții sub 18 ani au mai multe opțiuni de a se înscrie în această aventură montană: proba de Semimaraton, Ștafetă sau Crosul Copiilor.

Te-ar mai interesa: Bolile care se manifestă prin umflarea degetelor d...

Vârsta minimă pentru înregistrarea în cursele disponibile este: 14 ani pentru Ștafetă, 16 ani pentru Semimaraton și 18 ani pentru Maraton.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private