Creșteți imunitatea în mod natural – Încercați aceste băuturi cu busuioc pentru a lupta împotriva infecțiilor

Bătălia aparent fără sfârșit cu Coronavirus ne-a făcut să fim mai atenți la sănătatea noastră. Odată cu frica continuă a Omicron, ne-am concentrat din nou pe creșterea imunității, mai ales în acest sezon.

Debutul iernii ne face mai predispusi la frig, congestie si infectii virale, ceea ce face si mai important sa ne intarim corpul din interior pentru a scapa de infectiile comune. Din fericire, nu este nevoie de mult efort pentru a realiza acest lucru; doar câteva modificări ale dietei noastre pot face treaba cu ușurință pentru noi. Dar mai întâi trebuie să știm ce alimente pot ajuta cel mai mult la construirea imunității noastre.

Adăugarea de busuioc în ceai și alte băuturi poate contribui în mare măsură la întărirea imunității și chiar la gestionarea infecțiilor existente. Nu sunteți sigur cum să faceți băuturi pe bază de busuioc? Încearcă aceste rețete.

6 rețete pentru stimularea imunității cu busuioc:

1. Ceaiul cu busuioc. Faceți ceai simplu cu busuioc doar fierbind apă cu frunze de bucuioc. Strecoară apa și bea. Puteți adăuga, de asemenea, miere sau lămâie.

Ceai busuioc

2. Ceai Busuic-Turmeric. Două dintre cele mai puternice alimente antibacteriene și antivirale într-o singură ceașcă – nu poate fi mai bun decât atât!

3. Sucul de castraveți cu busuioc. Dacă ceaiul cald nu este în „ceașca de ceai”, încercați să serviți un suc rece, cu aceleași beneficii ale busuiocului împreună cu proprietățile răcoroase ale castraveților. Acest suc nu numai că va ajuta la întărirea imunității, dar vă poate și detoxifia și vă va ajuta să pierdeți în greutate.

4. Busuioc cu ghimbir este un alt aliment antiinflamator care este folosit pe scară largă pentru a lupta împotriva infecțiilor precum răceala și tusea. Acest amestec se face pur și simplu prin fierbere în apă de busuioc, pudră de turmeric și pudră de ghimbir sau rădăcină de ghimbir.

5. Busuioc cu Masala. Unele dintre cele mai puternice condimente indiene sunt amestecate cu busuioc pentru a face o băutură puternică, care, în mod surprinzător, are și un gust bun. Bea acest amestec în mod regulat pentru a rămâne sănătos.

6. Ceai verde cu busuioc. Fanii de ceai verde vor adora această băutură. Beneficii suplimentare pentru sănătate pentru o imunitate puternică este ceea ce promite acest ceai verde.

 

Recent Posts

Lucruri esențiale pe care oamenii nu le fac. Sunt vitale pentru sănătate

Elemente vitale pentru sănătate. Dr. Cezar, celebrul cardiolog, dezvăluie care sunt elementele vitale pentru sănătate.…

5 minute ago

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

36 de minute ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

o oră ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

2 ore ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

2 ore ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra