sâmbătă, septembrie 24, 2022

Bătălia aparent fără sfârșit cu Coronavirus ne-a făcut să fim mai atenți la sănătatea noastră. Odată cu frica continuă a Omicron, ne-am concentrat din nou pe creșterea imunității, mai ales în acest sezon.

Debutul iernii ne face mai predispusi la frig, congestie si infectii virale, ceea ce face si mai important sa ne intarim corpul din interior pentru a scapa de infectiile comune. Din fericire, nu este nevoie de mult efort pentru a realiza acest lucru; doar câteva modificări ale dietei noastre pot face treaba cu ușurință pentru noi. Dar mai întâi trebuie să știm ce alimente pot ajuta cel mai mult la construirea imunității noastre.

Te-ar mai interesa: Noi stenograme explozive în cazul lui Visarion Ale...

Adăugarea de busuioc în ceai și alte băuturi poate contribui în mare măsură la întărirea imunității și chiar la gestionarea infecțiilor existente. Nu sunteți sigur cum să faceți băuturi pe bază de busuioc? Încearcă aceste rețete.

6 rețete pentru stimularea imunității cu busuioc:

1. Ceaiul cu busuioc. Faceți ceai simplu cu busuioc doar fierbind apă cu frunze de bucuioc. Strecoară apa și bea. Puteți adăuga, de asemenea, miere sau lămâie.

Ceai busuioc

2. Ceai Busuic-Turmeric. Două dintre cele mai puternice alimente antibacteriene și antivirale într-o singură ceașcă – nu poate fi mai bun decât atât!

Te-ar mai interesa: Un medic trage semnalul de alarmă: „Este bine să f...

3. Sucul de castraveți cu busuioc. Dacă ceaiul cald nu este în „ceașca de ceai”, încercați să serviți un suc rece, cu aceleași beneficii ale busuiocului împreună cu proprietățile răcoroase ale castraveților. Acest suc nu numai că va ajuta la întărirea imunității, dar vă poate și detoxifia și vă va ajuta să pierdeți în greutate.

4. Busuioc cu ghimbir este un alt aliment antiinflamator care este folosit pe scară largă pentru a lupta împotriva infecțiilor precum răceala și tusea. Acest amestec se face pur și simplu prin fierbere în apă de busuioc, pudră de turmeric și pudră de ghimbir sau rădăcină de ghimbir.

Te-ar mai interesa: Ce înseamnă dacă te uiți la ceas la 17.17! Univers...

5. Busuioc cu Masala. Unele dintre cele mai puternice condimente indiene sunt amestecate cu busuioc pentru a face o băutură puternică, care, în mod surprinzător, are și un gust bun. Bea acest amestec în mod regulat pentru a rămâne sănătos.

6. Ceai verde cu busuioc. Fanii de ceai verde vor adora această băutură. Beneficii suplimentare pentru sănătate pentru o imunitate puternică este ceea ce promite acest ceai verde.

Te-ar mai interesa: Fructul care te scapă de constipație. Mihaela Bili...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private