sâmbătă, iunie 25, 2022

O tânără a murit, marţi seara, după ce a fost împinsă de o femeie pe linia de metrou, în staţia Dristor 1. Principala suspectă a fost prinsă de poliţiştii la primele ore ale dimineţii de miercuri.

Surse din cadrul Poliţiei au declarat pentru Libertatea că pe principala suspectă în cazul crimei de la Dristor 1 o cheamă Magdalena. Mai multe informaţii cu privire la identitatea celei care a împins o femeie în faţa metroului nu au fost furnizate până în acest moment.

Te-ar mai interesa: O actriță celebră șochează: „Am pierdut nouă copii...

„Felicităm echipa Brigăzii de Poliție Transport Public București, pentru profesionalismul de care au dat dovadă, depistând principala suspectă în cazul omorului de la stația de metrou Dristor 1. Ei sunt, astăzi, EroiiZilei”, a anunțat Poliția Română.

Apoi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a transmis mai multe informații în cadrul unei conferințe de presă.

La această oră procurori din cadru Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti audiază în calitate de suspect, la sediul Poliţiei Capitalei, persoana bănuită de săvârşirea faptelor din staţiile de metrou Costin Giorgian şi Dristor 1. Anterior, în cursul nopţii, poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate şi au condus-o la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele”, precizează IGPR.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă renunți la cafea. Medic: Vești...

Apoi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a transmis mai multe informații în cadrul unei conferințe de presă.

 Femeia a ucis o tânără după ce a împins-o în fața metroului și a încercat să omoare o altă fată, în același mod. Suspecta este în libertate iar polițiștii fac apel la populație să îi sesizeze de urgență dacă o văd pentru ca ucigașa să nu repete un astfel de gest criminal, chiar și la suprafață, în fața tramvaielor sau a altor mijloace de transport în comun. Este un caz fără precedent în ultimii ani.
Crimă orobilă la stația de metrou Dristor 1. O tânără, în vârstă de 25 de ani, a murit după ce a fost împinsă în fața garniturii de tren care intra în stație. Fata se afla la mijlocul peronului și, din spusele martorilor, se uita la telefon. Profitând de momentul de neatenție al fetei, o femeie a împins-o, brusc, în fața garniturii. Gestul ucigaș, făcut cu repeziciune, nu a fost observat de ceilalți călători care, în momentul în care mecanicul a frânat, au crezut că tânăra s-a aruncat sau a căzut accidental. Așa ne-au spus, de altfel, inițial și lucrătorii Metrorex, prezenți la fața locului. Așa au crezut, în primă fază, și polițiștii. „Era atentă la telefon și, când a venit metroul, din cauza suflului, în loc să facă un pas înapoi, a făcut unul în față și a lovit-o capătul din față al garniturii”, ne-a spus, sigur pe el, un lucrător Metrorex.
După ce trupul neînsuflețit a fost scos de pe șine, la fața locului au fost chemați criminaliștii de la Serviciul Omoruri. Aceștia au cerut să vadă imaginile surprinse de camerele de luat vederi și, atunci, au avut un șoc. Au observat gestul ucigaș al unei femei care, pur și simplu, a îmbrâncit-o pe tânără înspre primul vagon al trenului. „Nu a fost observat niciun fel de discuție sau dispută între victimă și autoare”, a explicat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei. Martorii spun că fata ar fi fost izbită la cap de primul vagon al garniturii și s-a prăbușit pe șine. Astfel, un aparent caz de sinucidere a devenit un omor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private