miercuri, noiembrie 30, 2022

Irina Loghin a dezvăluit care sunt alimentele la care a renunțat, despre care spune că sunt otravă pentru pentru organism. Iată ce face artista pentru a se menține în formă!

Irina Loghin a împlinit în Februarie 83 de ani și se află într-o formă de zile mari. Pentru cei care nu știu, artista este adepta unui stil de viață sănătos și probabil ăsta este și motivul pentru care arată atât de bine.

Te-ar mai interesa: Peste 70.000 de ore de consiliere psihologică pent...

Recent, artista a vorbit despre alimentele care nu lipsesc din meniul său zilnic, dar și despre cele la care a renunțat, pe care le descrie drept otravă pentru organism.

„Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierde. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci.

Dovadă că sunt a fost un moment în care niște chiftele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat.

Pentru toate gospodinele, în general, este așa de simplu să gătești o mâncare. Ai tăiat ceapa, cât mai multă, pentru că se știe că ceapa dă gustul oricărei mâncări.

Te-ar mai interesa: Nu te teme de grăsimile alimentare: vaginul tău de...

Ceapa dă dulceață, parfum, miros, tot. De ce pui ceapa în ulei, chiar dacă ai călit-o? Pune-o direct în tigaie, pică puțină apă, pune capacul peste ea, las-o să se cristalizeze bine acolo și pe urmă pui uleiul rece, că nu se mai încinge și atunci este o mâncare sănătoasă.

Trebuie să avem atenție la toate, în primul rând mezelurile, care sunt otravă, groaznice pentru organism, mai ales dimineața.

Te-ar mai interesa: Medic urolog renumit: Majoritatea bărbaților igno...

Majoritatea mănâncă afumături, care sunt înfiorătoare, crimă pentru ficat și stomac. Și mulți nu își dau seama că trebuie să simtă și viața sănătoasă, nu doar fumul”, a declarat Irina Loghin pentru wowbiz.ro.


„Mișcarea este cea mai sfântă. Este de 100 de ori mai bună decât medicamentele”

„Irina Loghin: Mersul este de 100 de ori mai bun decât antrenamentul. Asta făceam acasă, dar când mergeam în turneele noastre în zona de nord a Moldovei, două ore până la spectacol, eu o tăiam prin comunele de pe acolo. Mă plimbam o oră, o oră și jumătate, după aceea mă întorceam la sală. deci, mișcarea este cea mai sfântă.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Pericol mortal în coaja unei bana...

Este de 100 de ori mai bună decât medicamentele. Normal că trebuie să iei medicamentele care îți sunt recomandate de doctor, dar, ca sănătate, mișcarea.

Nu sta acasă să anchilozezi. Eu am ajuns la o vârstă când au obosit și cartilajele și toate, dar chiar cu dureri, plec așa, suport surerea, câteodată destul de mare”, a mai spus artista.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private