miercuri, octombrie 5, 2022

Cristi Dănileț, dezvăluire șoc: „Sunt doctori, în Cluj, care nu intră în sala de operații fără să nu consume canabis/ Un medic stomatolog mi-a spus că se simte ca și cum ar fi avut „creierul prăjit”

Judecătorul Cristi Dănileț a declarat, potrivit Servus Cluj, că legislația din România inrezice „vânzarea, dăruirea, transportul” substanțelor interzise, ceea ce include canabis, cocaină, heroină, exstazy.

Te-ar mai interesa:  „Boala celor bogați”, tratată foarte simplu. Spec...

Un medic stomatolog mi-a spus că se simte ca și cum ar fi avut „creierul prăjit”

„Sunt substanțe care produc un efect plăcut pentru unii, dezastruos pentru alții. Din ce am vorbit cu specialiștii în domneiu, drogurile, chiar și cele mai ușoare -așa numitele „droguri de relaxare”- produc totuși un efect de dependență.

Și este păcat, că din ce am constat eu la Cluj, avem deja cazuri la Spitalul de Psihiatrie de dependenți de marijuana. Probabil datorită consumului repetat, îndelungat, se produce o dependență, și Spitalul de Psihiatrie tratează astfel de persoane”, a declarat Dănileț, pentru sursa citată.

Întrebat dacă are informații de la oamenii de specialitate dacă acești dependenți reușesc să se „rupă” de consumul de droguri, Cristi Dănileț a făcut o mărturisire șoc. Acesta a prezentat cazul unui medic stomatolog din zona Dej-Gherla, care ar fi consumat etnobotanice în repetate rânduri.

Te-ar mai interesa: Legătura dintre Andreea Esca și fiul lui Alexandru...

„În zona Dej-Gherla a funcționat o rețea foarte puternică, în urmă cu câțiva ani de zile, de distribuitori de etnobotanice. Sunt niște substanțe mai ieftine decât canabisul, cam la jumătate de preț, dar de câteva ori mai puternice, care provoacă anumite simptome.

Iat medicul acesta stomatolog era aproape distrus când s-a prezentat în fața mea. Mi-a spus că se simte ca și cum ar fi avut „creierul prăjit”. Asta era expresia pe care a folosit-o. Și mi-a spus că nu își aduce aminte nimic din ce a făcut în ultimele 6 luni. Pur și simplu i s-a ras o parte din memorie”, a povestit Cristi Danileţ.

Te-ar mai interesa: Așa apare cancerul. Preot: Lovim în organe în func...

Magistratul Cristi Danileț, așa cum nu l-ați mai văzut. A trecut la karate

Cristi Dănileț, dezvăluire șoc: „Sunt doctori, în Cluj, care nu intră în sala de operații fără să nu consume canabis

Judecătorul a precizat că cei care consumă droguri nu sunt doar adolescenții sau persoanele din mediile defavorizate. Dimpotrivă, este vorba uneori de oameni intelectuali, cu o bună stare materială.

„Sunt intelectuali. sunt IT-iști care fumează canabis. Și sunt doctori, în Cluj, care nu intră în sala de operații fără să nu consume canabis. Știu asta de la colegi de-ai lor care s-au plâns. Și eu trebuie să-mi fac datoria să-i avertizez pe toți: că există o legislație. Poate că oamenii nu o cunosc.

Te-ar mai interesa: Schimbări dramatice: Ochii spun cât mai ai de trăi...

Sunt situații, în care unii invocă, „Domnule, dar știi, legea asta nu e în regulă. Voi, magistrații, aplicați legea fără să gândiți. Sunt alte state, precum SUA, sau Olanda, sau Portugalia, unde s-a legalizat consumul de substanță”. Eu le răspund simplu: „Mergeți acolo și consumați. Dar cât timp sunteți pe teritopriul nostru, trebuie să respectați legislația din România”, a mai spus Cristi Danileț.

Te-ar mai interesa: Alimentul care trebuie scos din dietă. Profesorul ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private