Categories: Expertul zilei

Cristian Tudor Popescu: Pot să îl opereze pe Putin şi de metastaze din cap până în picioare, va rămâne viu şi susţinut de ruși. Singura modalitate de a te proteja de acest stat fascist este …

Cristian Tudor Popescu: Pot să îl opereze pe Putin şi de metastaze din cap până în picioare, va rămâne viu şi susţinut de ruși. Singura modalitate de a te proteja de acest stat fascist este …

Încă din 24 februarie, de la începerea războiului în Ucraina, discuțiile despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin s-au intensificat.

Deși este un fenomen care ar putea avea legătură cu propaganda de război, suspiciunile despre starea precară de sănătate a liderului de la Kremlin s-au intensificat după apariția publică alături de ministrul Apărării, Serghei Șoigu, de săptămâna trecută, dar şi un filmuleţ alături de preşedintele din Belarus.

Recent, tabloidul britanic Daily Mail a lansat ipoteza că Vladimir Putin ar putea fi nevoit să renunțe pentru câteva zile la controlul asupra războiului din Ucraina, deoarece urmează să fie operat de cancer.

Cristian Tudor Popescu: Pot să îl opereze pe Putin şi de metastaze din cap până în picioare, va rămâne viu şi susţinut de ruși. Singura modalitate de a te proteja de acest stat fascist este …

În acest context, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat că e convins că Vladimir Putin va trăi şi se va bucura de susţinerea poporului rus.

Preşedintele Rusiei nu îşi va pierde susţinerea pentru că această propagandă, absurdă pentru oameni normali, de bun simţ, este eficientă pentru ruşi, consideră acesta.

„Poate să îl opereze şi de metastaze din cap până în picioare, Putin va rămâne viu şi susţinut de 80% din poporul rus, care crede că ceilalţi trebuie sterilizaţi si reeducaţi. Atitudinea lor e de separare de Occident, de Europa, în primul rând.

Nu văd decât o Rusie izolată în viitor. Singura modalitate de a te proteja de acest stat fascist este izolarea pe toate planurile”, a declarat gazetarul, adăugând că ar merge până la interzicerea prezenţei cetăţenilor ruşi în toate statele.

Putin i-a aruncat pe ruși cu 70 de ani înapoi

„Ce va fi la 9 mai? Orice. Pot să pună ruşii nu nişte prizonieri ucraineni să defileze în Mariupol, pot să pună morţi galvanizaţi, să pună curent electric în ei sau să-i pună stive şi să arate realizările lor în Ucraina fără niciun fel de problemă legată de percepţia în Rusia.

Există ideea că au pierdut ruşii 20.000 de oameni, mai mult decât în Afganistan. Nu. Pot să moară 20 de milioane de oameni, câţi a trimis Stalin la moarte în Al Doilea Război Mondial şi ruşii vor continua să îl susţină pe Putin”, crede CTP.

CTP crede că preşedintele rus nu îşi va pierde susţinerea pentru că această propagandă, absurdă pentru oameni normali, de bun simţ, este eficientă pentru ruşi.

„Un regizor rus important de film, Karen Şahnazarov, ne spune că oponenţii literei Z trebuie să înţeleagă că dacă aşteaptă milă nu va fi pentru ei, ceea ce înseamnă lagăre de concentrare, reeducare şi sau sterilizare.

Ruşii fură grâne, fură material radioactiv, capace de WC, roţi de schimb, oameni pe care îi deportează în Rusia. Propaganda nu le spune ruşilor «o să furăm grâu de la Ucraina şi o să ne fie mai bine». Nu apelează la astfel de resorturi materiale, ci la ceva extrem de greu de contracarat: un miez metafizic –  marele popor rus e aruncat în timp în secvenţa celui de-al Doilea Război Mondial.

Nu vor avea efect nici suferinţele, că vin sancţiunile. Au o rezistenţă uriaşă. Sunt capabili să suporte foarte mult şi să creadă orice le spune Putin, pentru că i-a aruncat cu 70 de ani înapoi. Şi un astfel de miez metafizic e foarte important în propagandă”, concluzionează Popescu.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

31 de minute ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

o oră ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

2 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

2 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

3 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

3 ore ago

Citeste si: