sâmbătă, mai 28, 2022

Cristian Tudor Popescu: Pot să îl opereze pe Putin şi de metastaze din cap până în picioare, va rămâne viu şi susţinut de ruși. Singura modalitate de a te proteja de acest stat fascist este …

Încă din 24 februarie, de la începerea războiului în Ucraina, discuțiile despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin s-au intensificat.

Deși este un fenomen care ar putea avea legătură cu propaganda de război, suspiciunile despre starea precară de sănătate a liderului de la Kremlin s-au intensificat după apariția publică alături de ministrul Apărării, Serghei Șoigu, de săptămâna trecută, dar şi un filmuleţ alături de preşedintele din Belarus.

Te-ar mai interesa: Ziua Igienei Menstruale 2022: 5 sfaturi de igienă ...

Recent, tabloidul britanic Daily Mail a lansat ipoteza că Vladimir Putin ar putea fi nevoit să renunțe pentru câteva zile la controlul asupra războiului din Ucraina, deoarece urmează să fie operat de cancer.

Cristian Tudor Popescu: Pot să îl opereze pe Putin şi de metastaze din cap până în picioare, va rămâne viu şi susţinut de ruși. Singura modalitate de a te proteja de acest stat fascist este …

În acest context, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat că e convins că Vladimir Putin va trăi şi se va bucura de susţinerea poporului rus.

Preşedintele Rusiei nu îşi va pierde susţinerea pentru că această propagandă, absurdă pentru oameni normali, de bun simţ, este eficientă pentru ruşi, consideră acesta.

„Poate să îl opereze şi de metastaze din cap până în picioare, Putin va rămâne viu şi susţinut de 80% din poporul rus, care crede că ceilalţi trebuie sterilizaţi si reeducaţi. Atitudinea lor e de separare de Occident, de Europa, în primul rând.

Te-ar mai interesa: Top 4 cele mai murdare lucruri din casă! Și nu, nu...

Nu văd decât o Rusie izolată în viitor. Singura modalitate de a te proteja de acest stat fascist este izolarea pe toate planurile”, a declarat gazetarul, adăugând că ar merge până la interzicerea prezenţei cetăţenilor ruşi în toate statele.

Putin i-a aruncat pe ruși cu 70 de ani înapoi

„Ce va fi la 9 mai? Orice. Pot să pună ruşii nu nişte prizonieri ucraineni să defileze în Mariupol, pot să pună morţi galvanizaţi, să pună curent electric în ei sau să-i pună stive şi să arate realizările lor în Ucraina fără niciun fel de problemă legată de percepţia în Rusia.

Te-ar mai interesa: Căștile audio, un pericol? Un studiu dezvăluie cât...

Există ideea că au pierdut ruşii 20.000 de oameni, mai mult decât în Afganistan. Nu. Pot să moară 20 de milioane de oameni, câţi a trimis Stalin la moarte în Al Doilea Război Mondial şi ruşii vor continua să îl susţină pe Putin”, crede CTP.

CTP crede că preşedintele rus nu îşi va pierde susţinerea pentru că această propagandă, absurdă pentru oameni normali, de bun simţ, este eficientă pentru ruşi.

Te-ar mai interesa: Acuzații grave la adresa unui medic cunoscut! Paci...

„Un regizor rus important de film, Karen Şahnazarov, ne spune că oponenţii literei Z trebuie să înţeleagă că dacă aşteaptă milă nu va fi pentru ei, ceea ce înseamnă lagăre de concentrare, reeducare şi sau sterilizare.

Ruşii fură grâne, fură material radioactiv, capace de WC, roţi de schimb, oameni pe care îi deportează în Rusia. Propaganda nu le spune ruşilor «o să furăm grâu de la Ucraina şi o să ne fie mai bine». Nu apelează la astfel de resorturi materiale, ci la ceva extrem de greu de contracarat: un miez metafizic –  marele popor rus e aruncat în timp în secvenţa celui de-al Doilea Război Mondial.

Te-ar mai interesa: Cancer vulvar: simptome ascunse despre care ar tre...

Nu vor avea efect nici suferinţele, că vin sancţiunile. Au o rezistenţă uriaşă. Sunt capabili să suporte foarte mult şi să creadă orice le spune Putin, pentru că i-a aruncat cu 70 de ani înapoi. Şi un astfel de miez metafizic e foarte important în propagandă”, concluzionează Popescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private