Sari la conținut

Cristina Demetrescu: Atenție mare la aceste semne până pe 20 iunie. Previziuni astrologice complete

horoscop cristina demetrescu
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
Horoscop pentru vara aceasta

Cristina Demetrescu: Atenție mare la aceste semne până pe 20 iunie. Previziuni astrologice complete!

Cristina Demetrescu a făcut previziuni astrologice pentru luna iunie. Astrologul spune că unele semne zodiacale vor avea probleme până pe 20 iunie. Pot pierde bani. Previziuni complete.

Cristina Demetrescu: luceafărul de seară este mult mai favorabil îndrăgostiților

Conform horoscopului prezentat de Cristina Demetrescu, Marte este în Taur. Asta înseamnă cheltuieli pentru zodii, însă depinde și despre ce tip de cheltuială vorbim.

Poate fi vorba despre probleme medicale care necesită bani. Pe de altă parte, pot fi și unele cheltuieli neesențiale, dar care pot genera probleme financiare.

horoscop zilnic
Imagine creată cu AI

Vești pentru zodii

De asemenea, planeta Venus, potrivit astrologului, cea responsabilă cu dragostea ar putea aduce vești bune pentru cei singuri. Sufletul pereche poate apărea de după colț în luna iunie, iar o frumoasă poveste de dragoste poate începe mai departe.

„Marte în Taur poate să aducă și cheltuieli pentru toate zodiile. Acuma dacă trebuie să cheltui să-ți rezolve o problemă medicală sau eu știu să-ți plătești anumite lucruri, eu zic să nu ne zgârcim, pentru că într-adevăr Marte în Taur va genera și zgârcenie”, spune astrologul.

Cristina Demetrescu: Venus este planeta care de astăzi înainte va deveni Luceafărul de seară

Așadar, conform astrologului, Venus este responsabilă cu dragostea și iubirea, iar luceafărul de seară este mult mai favorabil îndrăgostiților

„Venus este planeta care de astăzi înainte va deveni Luceafărul de seară. Până acum l-am văzut dimineață, de acum încolo îl vom vedea seara. Venus fiind responsabilă cu dragostea, cu iubirea, eu zic că luceafărul de seară este mult mai favorabil îndrăgostiților”, a dezvăluit astrologul Cristina Demetrescu, potrivit news18.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel