Sari la conținut

Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru a doua jumătate a lui septembrie

astrolog
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
horoscop 15-30 septembrie cu Cristina Demetrescu

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lui septembrie. În emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV, astrologul Cristina Demetrescu a făcut previziuni astrale pentru a doua jumătate a lui septembrie. Astrologul ne spune cum ne influențează planetele în această perioadă.

Horoscop Cristina Demetrescu
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

„Exact astăzi este o cuadratulă, o tensiune adică, între cei doi beneficii, Venus și Jupiter. Asta înseamnă că astăzi, mâine, nu trebuie să forțăm norocul, dar nici să nu pierdem oportunități, adică nici să nu ne hazardam foarte tare, dar nici să le lăsăm să treacă. 

Astrolog: Nu mai este Mercur retrograd, nu mai este Venus retrograd, nu se schimbă foarte multe lucruri 

Nu mai este Mercur retrograd, nu mai este Venus retrograd, nu se schimbă foarte multe lucruri de acum două-trei săptămâni, ca poziție a planetelor în zodii, pentru că Mercur va mai sta două săptămâni în Fecioară, este sezonul detaliilor. Mai bine să muncim mai mult și să fim mai atenți decât să ne pară rău că am ignorat anumite detalii. 

Citeste si:

Trebuie să treacă oamenii de pragul acesta sensibil pe care îl induce Marte în Balanță, de a lăsa lucrurile baltă sau a răspunde la o influență din exterior”, afirmă astrologul, în emisiunea Vorbește lumea, la PRO TV.

Horoscop pentru a doua jumătate a lui septembrie. Berbec

„Berbecul ar putea să dorească să caute soluții legale în anumite chestiuni, e preocupat de problemele consoartei, soțului, fără posibilitatea de a interveni. Foarte multe discuții legate de sănătate.”

Horoscop pentru a doua jumătate a lui septembrie. Taur

„Taurii pot să se treacă de la colegialitate la rivalitate. Este Marte acolo, iar Taurii sunt puțin incitați de ce fac alții. La Tauri este întotdeauna o chestiune de bani, el fiind zodia banilor. Cineva poate câștiga mai bine, dar nu este un motiv de supărare până la urmă. Competiția este bună și o motivație în plus pentru Taur, ca să își demonstreze că poate mai mult, în ceea ce privește zona colegilor de breaslă”.

Horoscop pentru a doua jumătate a lui septembrie. Gemeni

„Întâi să fie mai rău, ca apoi să fie mai bine. Vorbim la Gemeni de sectorul acesta emoțional, sentimental. Opusurile se atrag pentru zodia Gemeni. Se poate trece de la iubire la ură și invers. Marte în Balanță aruncă lucrurile de la o extremă la cealaltă. Este valabil și în ceea ce privește relația cu copiii. În plan creativ, Gemenii sunt foarte prolifici în această perioadă. Atenție să nu lase lucrurile la jumătate, asta dacă le vin idei.”

Horoscop pentru a doua jumătate a lui septembrie. Rac

„În primă fază se simte energic, dar, de fapt, este o energie canalizată prost, care ar putea să îl transforme pe Rac într-o persoană mult mai agitată. Ar putea să își concentreze această energie către lucrările domestice, să renoveze”.

Horoscop pentru a doua jumătate a lui septembrie. Leu

„Leii fac declarații și s-ar putea să promită mai mult decât duc la bun final. Să aibă pretenții mai mari decât merită. Atunci când fac promisiuni este foarte important să se gândească de două ori, pentru că lumea se așteaptă de la ei, la un moment dat, și la un deznodământ”.

Horoscop pentru a doua jumătate a lui septembrie. Fecioară

„Fecioarele sunt în sezonul în care se zgârcesc la mălai, după câteva escapade în care cheltuie necontrolat, probabil că au nevoia asta de a face niște economii care nu le rezolvă problema. În următoare două săptămâni, Marte va rămâne în sectorul banilor și cheltuieli vor mai fi, așa că este important să își administreze bine bugetul”.

Horoscop pentru a doua jumătate a lui septembrie. Balanță

„Balanțele sunt mai bine binecuvântate. Soarele intră în zodia Balanței și vine cu un plus de energie. Avem Soarele, îl avem pe Marte. Totuși, Balanța este într-o perioadă karmică a vieții ei. Nu ne-a îndepărtat foarte mult de Luna Nouă, care a fost vineri în Zodia fecioarei.

Balanța s-ar putea să fie cu un picior în zona bună, dar sunt unele lucruri de rezolvat. Câteva pierderi de energie de la niște relații, pe care Balanțele le întrețin, iar asta în defavoarea lor. Dacă pentru Balanțe ceva este blocat în această perioadă, cumva ele sunt de vină, ele întrețin anumite lucruri, pe care, probabil, ar trebui să le analizeze mai bine”.

Horoscop pentru a doua jumătate a lui septembrie. Scorpion

„Scorpionii nu ar trebui să aibă prea multă încredere sau să meargă pe încredere, ar trebui să semneze contracte și să meargă pe maniera legală a tuturor înțelegerilor. Să nu plătească bani în numerar, să îi transfere în contul bancar. Să rămână scris. Chiar și în relații conjugale sau de iubire există un prag în care s-ar putea ca Scorpionul, atunci când dă sau primește o mână de ajutor, să treacă un pic în zona asta care e foarte periculoasă. Să confunde binele cu răul!”

Horoscop pentru a doua jumătate a lui septembrie. Săgetător

„Săgetătorii pot simți nevoia de socializare, numai că ar trebui să fie puțin mai moderați în această perioadă. Să stabilească o graniță între diplomație și absența diplomației. Uneori, din prietenie, Săgetătorii s-ar putea să devină intruzivi. Săgetătorul trebuie să caute în această perioadă să nu se bage în viețile altora”.

Horoscop pentru a doua jumătate a lui septembrie. Capricorn

„Capricornii se pot simți mai puternici și mai bine pregătiți decât șefii lor. S-ar putea la un ghișeu sau în fața unei autorități să se simtă mai îndreptățiți și să considere că ei au dreptate. Chiar și față de părinții lor, poate Capricornul a evoluat, are bani, este independent. Este o chestiune de timp. În această perioadă, cu Marte în Balanță, lucrurile sar dintr-o extremă în cealaltă”.

Horoscop pentru a doua jumătate a lui septembrie. Vărsător

„Vărsătorii au o perioadă bună pentru școală, învățat examene. Atenție, îl au pe Marte în Balanță, iar asta face să își piardă ușor interesul. Ar trebui să își ducă proiectul ăsta până la capăt, pentru că sunt într-un punct al evoluției.

Cristina Demetrescu: Este zodie de aer, își pierde ușor atenția

În punctele astea există într-adevăr și încercări, îți distrage ceva atenția. Este zodie de aer, își pierde ușor atenția. Să nu clacheze în această perioadă și cumva să treacă pragul acesta, dacă e de învățat, de dat un examen. Poate și din punct de vedere al evoluției spirituale ar putea să înțelegă mai mult”.

Horoscop pentru a doua jumătate a lui septembrie. Pești

„Peștii sunt într-o perioadă mai păguboasă. Nu neapărat în sensul rău. Ar trebui să fie mai secretoși, în ceea ce privește bugetul lor, banii pe care îi dețin, să nu știe toată lumea.

Atunci când cineva are nevoie de ceva, Peștele sare înainte de a fi întrebat. Trebuie să controleze mai bine cheltuielile, nu e o perioadă bună pentru investiții, pentru că Marte face ca banii să se piardă, dar nici pentru împrumuturi”, conchide astrologul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.