sâmbătă, mai 21, 2022

Cristina Șișcanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația sa cu Mădălin Ionescu. O relație de durată sau o relație pentru totdeauna trebuie să pornească dintr-o chimie puternică între cei doi, spune vedeta.

„E firesc, mai ales cu cât înaintezi în vârstă, să începi să ai frici și temeri. Pentru că conștientizezi că există pericole, că se pot întâmplă lucruri și nu vrei.

Te-ar mai interesa: Copiii care nu au prieteni sau nu se înțeleg cu ma...

Nu vrei să se întâmple nimic rău niciunui membru al familiei. Îmi amintesc că temerile mele au apărut de la începutul relației noastre.

Pentru că noi ne-am început relația din prima clipa cu copii. Și îmi amintesc și acum când mergea Ștefania la școală generală, în liceu, dimineața stăteam tot timpul, așa, cu inima strânsă.

Să știu că a ajuns cu bine, că a traversat pe trecerea de pietoni, că era o trecere de pietoni nesemaforizată la liceu acolo unde era ea.

Și aveam tot timpul emoția asta să știu că ea s-a asigurat când traversează și trece pe trecerea de pietoni. Că nu a trecut vreo mașină, Doamne ferește, fară să o lase să treacă. Și îmi făceam scenarii de genul ăsta.

Te-ar mai interesa: Ce să NU spui sau să NU faci în preajma unei perso...

Așa se întâmplă când ai copii și mereu ești cu inima strânsă. Dar trebuie să înveți să iți gestionezi emoțiile astea și să ai încredere că altfel nu poți să te bucuri de viață”, a spus Cristina Șișcanu, într-un interviu pentru ciao.ro.


„Nu puteam să rezistăm împreună!”

„Nu știu dacă există certuri. Certuri mi se pare prea mult, dar nu vreau să pară cumva că vreau să dau un răspuns care să pară așa, frumos. Nu prea au existat certuri.

Te-ar mai interesa: Remedii naturiste pentru diabetul de tip 2...

Discuții, divergențe, diferențe de opinie pe lucruri așa, nu esențiale. Pentru că asupra lucrurilor esențiale avem viziuni comune. Că, dacă nu aveam, nu puteam să rezistăm împreună! Că asta este important.

Asta face parte din rețeta unei relații fericite. Din punctul meu de vedere, o relație de durată sau o relație pentru totdeauna trebuie să pornească dintr-o chimie puternică între cei doi” a continuat Șișcanu.

Te-ar mai interesa: Vedetă din România ajunsă la Psihiatrie. „Pe mine ...

„Mie îmi place, dacă există vreo problemă, fie că e cu vreun prieten sau cu un coleg, sau chiar și în relația de cuplu, dacă e ceva, îmi place să o rezolv pe loc. Deschis, franc și rapid.

Nu îmi place să o lălăi, să stăm supărăți, să nu știu ce. Nu! Am rezolvat tot și ne vedem de viață mai departe! Dacă este ceva foarte grav, flagrant, pa și la revedere. Și asta e tot!” a conchis aceasta.

Te-ar mai interesa: Lidia Fecioru: rețeta ceaiului care îmbunătățește ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private