joi, august 18, 2022

CTP, avertisment dur pentru români!  Dis de dimineață, Rusia a atacat Ucraina. Înainte de începerea războiului, președintele Rusiei a menționat într-un comunicat că un atac asupra Ucrainei va fi iminent.

CTP, avertisment dur pentru români! Ce riscăm după atacul Rusiei asupra Ucraina: „Se poate întâmpla orice din acest moment”

În acest moment, Putin a devenit din nou cel mai de temut om al planetei. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat acțiunile liderului de la Kremlin.Gazetarul a explicat că asigurarea siguranței pe care cetățenii o au în România este, mai degrabă, optimistă decât realist și că „Se poate întâmpla orice din acest moment”.

Te-ar mai interesa: Poliomielita, risc de reapariție după trei decenii...

„Ar trebui să amintim acum ceea ce a spus Fuhrerul de la Kremlin în discursul de declanșare a atacului în Ucraina. A spucă că toate tările care vor sprijini Ucraina, direct sau indirect, vor suferi consecințe cum nu au mai trăit vreodată. Toate asigurările privind securitatea Romaniei care se tot dau de săptămâni încoace devin optimiste, nu realiste. Se poate întâmpla orice din acest moment. Nimeni nu poate să prevadă până unde va merge Putin și care vor fi urmările.

Nu se poate exclude că nu va face așa cum a făcut cu Ucraina, decretând că nu merită să existe ca stat și iată, atacând-o din toate părțile. Ar putea foarte bine sa decidă că litoralul românesc al Mării Negre plus Delta Dunării înseamnă o amenițare imperialistă pentru că Romania este un stat vândut americanilor NATO, așa cum a spus și despre Ucraina și prin urmare este o amenințare pentru portavionul terestru Crimeea rusesc și să procedeze în consecință.

Te-ar mai interesa: Noi precizări despre pastilele cu iod. Rafila: Făr...


CTP: Lui Putin îi place mult istoria, de altfel a și invocat-o înainte de atac

Spuneam Fhurer pentru că lui Putin îi place mult istoria, de altfel a și invocat-o înainte de atac. Cred ca l-a studiat pe Hitler înainte de a face ce face acum pentru că este exact tiparul blitzkriegirilor intreprinse de Germania lui Hitler la începutul celui de-al Doilea Război Mondial asupra zonei Rinului, asupra Austriei, asupra Sudeților din Cehoslovacia. Asa cum face acum Putin, Hitler spunea atunci ca nu dorește să ocupe Cehoslovacia, noi vrem să-i eliberăm pe germanii care se afla în zona Sudeților. Și uite așa, Hitler a ocupat toată Cehoslovacia. Putin aproape ca în timp ce facea declarația că „nu dorim sa ocupăm Ucraina”, iată ca omul o ocupa, o ataca din toate partile”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Te-ar mai interesa: Monica Pop, avertisment despre pastila de iod: „Ro...

Mai mult, CTP și-a exprimat resemnarea și lipsa speranței cu privire la o retragere a trupelor militare rusești. Din păcate, Vladimir Putin a demonstrat că declarațiile sale sunt false, motiv pentru care, orice ar afirma este nedemn de a fi luat în serios.

„Nu mai are rost să ne punem întrebări. Nu mai putem să obținem răspunsuri justificate și cu date expuse rațional. Întrebări îți pui atunci când poți să obții un răspuns. Putin a jucat teatru tot timpul. Nu a negociat nimic. Sancțiunile internaționale, oricât de dure sunt, nu îl vor opri. Este obiectivul principal, refacerea URSS, obiectiv principal de când a devenit președinte al Rusiei, acum 20 de ani.

Te-ar mai interesa: Horoscop 19 august 2022. Astrolog: Păzește-ți spat...

Putin nu face acum altceva decât să împlineaască lovitura de stat care atunci a eșuat și să refacă URSS și sfera ei de influență. Poate să declare că Moldova este un stat inventat de Rusia care nu merită să existe, așa cum a declarat despre Rusia”, a mai adăugat celebrul gazetar.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private