Sari la conținut

Simona – bucuria și măgăria. CTP, despre scandalul izbucnit după revenirea Simonei Halep pe teren

Simona Halep
Sursă foto: Getty Images
Simona Halep, criticată după primul meci

„Simona – bucuria și măgăria”. CTP, despre scandalul izbucnit după revenirea Simonei Halep pe teren!

Simona Halep (32 de ani) a jucat primul meci oficial după ce a revenit pe terenul de tenis după ce suspendarea în cazul de dopaj i-a fost redusă.

La scurt timp după revenirea sportivei pe teren, a izucnit un scandal iscat de daneza Caroline Wozniacki. Celebrul jurnalist Cristian Tudor Popescu a criticat dur atacul lansat de Wozniacki.

Cristian Tudor Popescu
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei

“Spuneam că graficul la reintrarea în «atmosferă» a Simonei Halep va începe, cel mai probabil, cu un meci bun, în care va fi dusă de setea de a juca tenis după atâta vreme. Așa s-a și întâmplat, dar nu un meci întreg, ci un set.

Primul set în fața Paulei Badosa a fost remarcabil nu numai prin scor, 6-1 pentru Simona, dar și prin atitudinea ei pe teren. A jucat «în dușmănie», dar cu bucurie, vrând parcă să șteargă multele luni dureroase prin care a trecut. A arătat tonică, hotărâtă, a avut realizări tehnice deosebite, în special cu reverul, nu s-a văzut «rugină» pe ea.

Apoi, inevitabil, fizicul a început să-i cedeze în fața schimbării jocului de către Badosa, din ce în ce mai tare și agresiv. Nu ca rezistență generală. Aici se vede că Simona nu a încetat să se antreneze, ci la încheieturi, acum umărul drept.

Continuă să scrolezi
Cred că acest meci pierdut e un câștig pentru Simona, pentru că îi deschide perspectiva revenirii la nivelul care a consacrat-o. Așa că n-ar trebui să o afecteze măgăria «tractoristei» Wozniacki, care a zis că jucătoarele depistate pozitiv n-ar trebui să primească wild-card-uri, să fie obligate s-o ia de la zero. Răspunsul Simonei a fost calm și ferm: «Să citească decizia TAS. Nu m-am dopat, nu am trișat»”, a fost mesajul lui Cristian Tudor Popescu pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel