duminică, iunie 4, 2023

Cristian Tudor Popescu devoalează planul lui Putin. Gazetarul spune că liderul rus are de gând să distrugă Ucraina şi nici de cum să o cucerească.

Pentru că nu poate să subjuge poporul ucrainean, CTP este de părere că Vladimir Putin dorește să distrugă tot, pentru a rămâne doar o regiune cu „sclavi ucraineni”.

„Poți să crezi că Putin a avut în plan, de 3 săptămâni, să se chinuie cu Ucraina? Poți să crezi așa ceva? Evident, că planul era să o cucerească, cum a rezolvat și cu Crimeea, în 3 zile.

Te-ar mai interesa: Transpirații nocturne: 7 motive pentru care ați pu...

Și acest lucru nu a mers! Ce vedem acum, este altceva, nici măcar nu mai este un război. Nu! E o operațiune specială, într-adevăr. Operațiune de distrugere a Ucrainei și a poporului uncrainean.

Scopul unui război nu este să distrugi țara respectivă, și poporul respectiv. Scopul este să îl subjugi, nu să-l distrugi. Orice război are acest sens.

Nu poate! Putin nu poate să-i subjuge, și atunci îi distruge, asta e soluția. Le distruge infrastructua, complet, deci vrea să transforme această țară în ruină, după care ea va fi o provincie cu sclavi ucraineni, unde vor veni nacealnicii, ștabii ruși, vor veni și vor stăpâni asupra unei țări agricole.

Te-ar mai interesa: Nu ești gras, ai stomacul umflat. Cum puteți scapa...


Va produce grâne, industrie nu va mai avea deloc, o distruge Putin acum

Pentru că e un grânar Ucraina. Va produce grâne, industrie nu va mai avea deloc, o distruge Putin acum, ca să nu mai aibă probleme cu industria de apărare a Ucrainei. Ca să nu mai aibă probleme cu industria de apărare o distruge pe toată.

Asta face Putin în clipa de față.

Și această „operațiune” el nu o poate opri. Ce să facă? Ce vedeți, toate discuțiile, Macron, care a discutat și azi la ora 18:00 cu Putin… Macron discută la 18:00 cu Putin, pentru că are alegeri și vrea să arate cum se bagă el în seamă cu Putin și cum încearcă să-l convingă pe Putin să abandoneze războiul. Știe foarte bine că Putin nu va opri nimic.

Te-ar mai interesa: Avertismentul Lidei Fecioru: „Aşa aduci ghinionul ...

Ăsta-i un teatru pe care îl face Putin să pară că e preocupat de ideea păcii. Nicio secundă!

Putin nu pleacă din Ucraina până nu o distruge. Nu o poate cuceri! Poporul ăsta nu poate fi cucerit! A demonstrat clar că nu vor să fie sclavii lui Putin.”, a declarat CTP, la Digi 24.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private