sâmbătă, decembrie 5, 2020
Maria Mocanu

Cum a afectat-o Covid-19 pe celebra actriță Alyssa Milano!

Actrița Alyssa Milano, cunoscută mai ales pentru portretizarea personajului Samantha Micelli în sitcomul Who’s the Boss?, care a fost depistată cu coronavirus în luna aprilie a acestui an, a dezvăluit lumii întregi ce alte efecte a avut COVID-19 asupra ei.

Orice femeie știe cât de importantă este podoaba capilară, iar actrița americană Alyssa Milano, în vârstă de 47 de ani, a arătat lumii întregi că a pierdut o cantitate importantă de păr ca urmare a infectării cu COVID-19, potrivit DailyMail.

„Aceasta este cantitatea de păr căzută de la COVID-19”

Actrița a postat pe mai multe grupuri de socializare un clip în care arată cât păr a pierdut după un duș.

„Hei toată lumea, am vrut doar să vă arăt cantitatea de păr pe care o pierd ca urmare a COVID”.

„Aceasta este peria mea preferată pentru descurat părul. După cum puteți vedea, nu exista niciun fir de păr înainte acolo”, a mai spus Alyssa.

Ea a încheiat spunând: „O periere, aceasta este cantitatea de păr căzută de la COVID-19. Purtați blestemata aia de mască!”

Actrița a postat un filmuleț pentru cei 3,7 milioane de admiratori ai săi, scriind: „Vă arăt ce face # Covid19 părului tău. Vă rog să luați acest lucru în serios. #WearADamnMask #LongHauler. ”

Ce spun experții despre efectele infectării cu noul virus:  pacienților confirmați cu noul virus  suferă de efluvium telogen (TE), o afecțiune temporară care implică pierderea părului, cauzată de stresul fizic sau emoțional, febră mare, boală sau pierderea în greutate de peste 20 de kilograme, mai arată sursa citată.

Parteneri