Sari la conținut

Cum a afectat-o Covid-19 pe celebra actriță Alyssa Milano: „Purtați blestemata de mască!”

Actrita Alyssa Milano

Cum a afectat-o Covid-19 pe celebra actriță Alyssa Milano!

Actrița Alyssa Milano, cunoscută mai ales pentru portretizarea personajului Samantha Micelli în sitcomul Who’s the Boss?, care a fost depistată cu coronavirus în luna aprilie a acestui an, a dezvăluit lumii întregi ce alte efecte a avut COVID-19 asupra ei.

Orice femeie știe cât de importantă este podoaba capilară, iar actrița americană Alyssa Milano, în vârstă de 47 de ani, a arătat lumii întregi că a pierdut o cantitate importantă de păr ca urmare a infectării cu COVID-19, potrivit DailyMail.

„Aceasta este cantitatea de păr căzută de la COVID-19”

Actrița a postat pe mai multe grupuri de socializare un clip în care arată cât păr a pierdut după un duș.

„Hei toată lumea, am vrut doar să vă arăt cantitatea de păr pe care o pierd ca urmare a COVID”.

„Aceasta este peria mea preferată pentru descurat părul. După cum puteți vedea, nu exista niciun fir de păr înainte acolo”, a mai spus Alyssa.

Ea a încheiat spunând: „O periere, aceasta este cantitatea de păr căzută de la COVID-19. Purtați blestemata aia de mască!”

Actrița a postat un filmuleț pentru cei 3,7 milioane de admiratori ai săi, scriind: „Vă arăt ce face # Covid19 părului tău. Vă rog să luați acest lucru în serios. #WearADamnMask #LongHauler. ”

https://www.instagram.com/tv/CDroDxYAdzx/?utm_source=ig_web_copy_link

Ce spun experții despre efectele infectării cu noul virus:  pacienților confirmați cu noul virus  suferă de efluvium telogen (TE), o afecțiune temporară care implică pierderea părului, cauzată de stresul fizic sau emoțional, febră mare, boală sau pierderea în greutate de peste 20 de kilograme, mai arată sursa citată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel