Sari la conținut

Cum a aflat Prințul Harry de moartea Reginei Elisabeta. I s-a spus cu doar 5 minute înainte ca anunțul oficial să fie făcut lumii

Prințul Harry ar fi fost ultimul membru al familiei regale care a aflat despre moartea Reginei Elisabeta a II-a.

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, au fost făcute publice mai multe detalii despre ultimele sale momente în viață. În urmă cu câteva zile s-a anunțat că Prințul Harry a călătorit la Balmoral pentru a-și lua rămas bun de la monarh, însă nu a apucat să o vadă pe regina Elisabeta a II-a în viață. Acum, Pagina Șase dezvăluie de ce Ducele de Sussex nu a apucat să-și ia rămas bun de la bunica lui.

Amintiți-vă că Prințul Harry a devenit un membru foarte controversat al familiei regale, din 2020, când a demisionat din îndatoririle sale regale și s-a mutat în Statele Unite împreună cu Meghan Markle.

În mai multe rânduri, Ducele de Sussex a comentat că cea mai mare dorință a lui este să aibă o viață normală departe de protocoalele regalității.

Prințul Harry nu și-a putut lua rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a

În dimineața zilei de joi, 8 septembrie 2022, s-a anunțat că Prințul Harry se deplasează în regim de urgență la Balmoral, locul în care și-a petrecut regina Elisabeta a II-a vacanțele și unde a murit în cele din urmă.

Totuși, Pagina șase a dezvăluit că, atunci când prințul Harry a ajuns la reședință, regina Elisabeta a II-a murise deja de câteva ore, așa că ducele de Sussex nu și-a putut lua rămas bun de la bunica sa.

De ce prințul Harry nu a apucat să o vadă pe regina Elisabeta a II-a pe patul ei de moarte?

Deși s-a crezut că Prințul Harry nu ar fi putut să-și ia rămas bun de la monarh din cauza unei întârzieri a avionului său, acum iese la iveală că există un motiv mult mai puternic și mai controversat.

Potrivit paginii șase, prințul Harry nu a putut să o vadă pe regina Elisabeta a II-a pe patul ei de moarte, deoarece i s-a spus despre moartea bunicii sale cu doar 5 minute înainte ca anunțul oficial să fie făcut lumii.

Așa a fost anunțat prințul Harry de moartea reginei Elisabeta a II-a

Potrivit ziarului britanic The Telegraph, regele Carol al III-lea era însărcinat să-i dea vestea prințului Harry despre moartea reginei Elisabeta a II-a.

Ducele de Sussex se afla într-un zbor pentru a ateriza în Scoția, la doar 50 de mile de Balmoral, când Prințul Harry a primit un telefon de la tatăl său care anunța moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Până la aterizarea avionului, știrile făcuseră deja înconjurul lumii, iar Palatul Buckingham anunțase deja moartea monarhului.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel