duminică, decembrie 4, 2022

Florin Răduță, câștigător X Factor, a trăit drama vieții sale în ultimii trei ani. Artistul s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate și a fost încercat din viață.

”A fost o perioadă foarte grea din viața mea, a fost extraordinar de greu să mă gestionez psihic și emoțional. Am fost diagnosticat cu o tumoră la stomac, iar acum un an și jumătate am făcut și un preinfarct. A fost destul de complicat și am fost nevoit să mă detașez de absolut orice. Inclusiv de muzică. Stresul și presiunea și-au spus cuvântul în ultimii ani”, povestește câștigătorul X Factor.

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns din vinetele congelate. Nu mai c...

Tânărul spune că a avut mereu aproape familia și prietenii, lucru care l-a ajutat în această luptă.

”Dar în special am fost eu. Pentru că atunci când afli o asemenea veste trebuie să te refocusezi, să te centrezi, să afli de ce s-au întâmplat aceste lucruri. Nu am avut grijă de mine în timpul acesta și probabil stresul și-a spus cuvântul. Dar important este că a fost acolo Dumnezeu. Asta este cel mai important”, spune el.

Sursă: România TV

Tumora s-a absorbit în trei luni de zile

Florin Răduță povestește că a trăit cu teama că nu va apuca să facă toate lucrurile pe care își dorea să le facă. I-a fost teamă că nu va reuși să spună tuturor celor la care ține că îi iubește. I-a fost teamă că Dumnezeu nu îi va mai da zile aici, pe pământ, scrie Antena 3.

Te-ar mai interesa: Horoscop rune 5-11 decembrie 2022, cu Mihai Voropc...

”Știam că, fiind un diagnostic atât de grav, șansele sunt mici. Am aflat acum doi ani, prin luna mai, au urmat trei luni de zile în care am urmat atât terapie cât și hipnoză. Am avut un stil de viață sănătos iar tumora s-a absorbit în trei luni de zile. Și când am fost la următoarea endoscopie, doctorul a spus că nu mai există nici ulcer și nici urmă de tumoră. Ca și cum este totul nou”, povestește Florin.

Te-ar mai interesa: Horoscop 4 decembrie. Fiarele de povară muncesc di...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private