marți, ianuarie 31, 2023

Ana Maria Prodan, cunoscută și sub denumirea sexy – impresara, a avut și ea o perioadă în care pusese câteva kilograme în plus care nu-i făceau cinste absolut deloc.

Perseverentă din fire și extrem de ambițioasă aceasta a apelat la o dietă ușoară, dar cu efect maxim garantat.

Elementele de bază ale dietei: trei litri de apă pe zi și sport.

„Eu dacă îmi doresc ceva, nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos…

Te-ar mai interesa: 6 semne care îți arată că ești în pericol să faci ...

Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mâna. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan.

Pentru a se mentine la aceeasi greutate dupa ce a slabit, Ana a avut grija sa aiba o alimentatie echilibrata si sanatoasa.

„Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. aMi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, a declarat pentru Anamaria Prodan.

Te-ar mai interesa: Cel mai timpuriu semn al bolii Alzheimer. Este un ...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private