duminică, februarie 5, 2023

Cum a slăbit Andreea Marin 20 de kilograme. Vedeta a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă la 48 de ani și care sunt regulile de care ține cont.

La vârsta ei, Andreea Marin se poate lăuda cu o siluetă demnă de invidiat și multe femei sunt curioase să afle care sunt secretele sale.

Dietă Andreea Marin. „Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00.

Te-ar mai interesa: Cât câștigă lunar cel mai bine plătiți medici de f...

Andreea Marin: „Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine!”

Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine!

Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic. Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des.

Gimnastica de dimineață, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep”, a mărturisit Andreea Marin, în urmă cu ceva timp, pe contul ei de Facebook.


Andreea Marin: „Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme”

Dietă Andreea Marin. „Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înțeleg viața fără mișcare, fără sport.

Te-ar mai interesa: Patru semne care prevestesc un infarct. Corpul te ...

Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simți că scapi controlul să îți permiți și excepții, după care să nu uiți să reechilibrezi balanța”, a continuat vedeta TV.

Dietă Andreea Marin. Vedeta a mai renunțaț la un aliment şi spune că acesta „ţine loc și de pâine”.

Zâna surprizelor recunoaște că a făcut sacrificii ca să ajungă la silueta mult visată, iar alimentul care a ajutat-o să slăbească și care, de asemenea, ține loc de pâine este brânza.

Te-ar mai interesa: De ce recomandă nutriționiștii zeama de varză mura...

„Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun ține loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor”, a mărturisit jurnalista.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private