joi, mai 26, 2022

Cum a slăbit Monica Anghel. Artista a slăbit 30 de kilograme în 15 luni și a povestit cum a ajuns la această performanță.

”Am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni, știți bine, după ce m-am operat pe coloană. Ideea este că din acel moment eu sunt din ce în ce mai interesată de această zonă.

Pentru că îmi doresc din tot sufletul să rămân aici și să ajut cât mai mulți oameni cu care mă întâlnesc și să le spun că se poate.

Te-ar mai interesa: Afecțiunile vezicii urinare asociate cu grăsimea v...

Indiferent de vârstă, indiferent de câte kilograme ai în plus, se poate. Se poate cu determinare, cu perseverență, cu răbdare, e o chestiune de anduranță. Ni se poate face așa, pocnind din degete”, a explicat Monica Anghel în emisiunea ”Vorbește lumea” de la PRO TV.


Detox de social-media

Artista descrie perioadă prin care trece este ca un restart, în care pe lângă cura cu sucuri, a apelat și la un detox de social-media.

”Am adoptat o chestiune pe care am descoperit-o anul trecut și anume să merg la Brașov, la prietena mea car este nutriționist și diabetolog.

Este foarte important să ai analizele bune, pentru că poți fi un om slab dar să ai glicemia mai mare, ori să fi un m gras și să ai glicemia mică. (…)

Te-ar mai interesa: 25 mai – Ziua Internațională a Copilului Dispărut....

Am stat o săptămână în care am băut doar sucuri, calculate, din diverse plante, fructe, combinații care sunt extraordinar de sănătoase și benefice atât pentru trup, cât și pentru minte.

Pentru că în toată săptămâna în care am stat acolo, în afara acestor sucuri pe care le-am băut și a terapiilor, am făcut yoga, plimbări în natură, am avut întâlnire de pictură și am avut un psiholog care a venit și a interpretat toate desenele pe care le-am făcut fiecare dintre noi.

Te-ar mai interesa: Te confrunți des cu balonarea abdominală? Iată cât...

Practic a fost o săptămână de introspecție a lucrurilor pe care vrei să le faci în continuare, un restart”, a continuat Monica Anghel.

Vreau să elimin energiile negative, devenind mai selectivă în privința oamenilor

În ceea ce privește prezența în social-media, Monica Anghel spune că are grijă să nu depășească o oră pe zi, jumătate de oră dimineața, jumătate seara.

”Nu mai mult pentru că nu vreau să fac lucrul acesta. Vreau să elimin energiile negative, devenind mai selectivă în privința oamenilor, și este foarte sănătos. Cu riscul de a se supăra oamenii respectivi, atâta timp cât eu simt că mie oamenii aceia îmi fac rău, mă dau la o parte”, a mai spus cunoscuta artistă.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă cu Volodimir Zelenski? Ridurile fat...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private