duminică, aprilie 11, 2021

Cum a slăbit Scărlătescu. Chef Cătălin Scărlătescu avea a reușit să slăbească peste 50 de kilograme. Primele 30 de kilograme spunea că le-a dat jos renunțând la un singur aliment. 

„Am slăbit pentru

că nu am mâncat pâine. Preferăm un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, declara celebrul bucătar în urmă cu doi ani.

Cum a slăbit Scărlătescu

De atunci, chef Scărlătescu a continuat să slăbească, însă făcând și alte schimbări în alimentație.

„Am mâncat doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci

nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a adăugat acesta.

Cătălin Scărlătescu susține că nu recomandă nimănui un astfel de regim alimentar strict, fără a fi consultat medicul înainte.

„Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să țină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete „de capul nostru’. Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv

pe legume și fructe proaspete, așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, rosii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde’, a mai precizat Cătălin Scărlătescu.

 

Ultimele stiri

Parteneri